Filmele cu KiKi Layne

  • KiKi Layne

    KiKi Layne

    32 de ani
    Data nașterii: 10.12.1991
    Locul nașterii: Cincinnati, Ohio, USA
  • Don't Worry Darling (2022)

    Nu îți face griji, dragă

    Alice (Pugh) și Jack (Styles) sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950...

    Regia: Olivia Wilde
    49 6
    6.3
  • Chip și Dale trăiesc în Los Angeles, printre oameni și personaje animate, dar viețile lor s-au schimbat. Serialul lor TV de succes a fost anulat în urmă cu mulți ani, iar cei doi vechi prieteni s-au despărțit. Dar, când un fost membru al...

    Regia: Akiva Schaffer
    17 2
    7.0
  • Coming 2 America (2021)

    Un prinț în America 2

    Monarhul african Akeem află că are un fiu în Statele Unite așa că pornește într-acolo pentru a-l cunoaște pe cel care ar urma să preia tronul și să înnoade o relație cu singurul său fiu.

    Regia: Craig Brewer
    72 19
    5.3
  • The Old Guard (2020)

    Vechea Gardă

    Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    197 23
    6.7
  • Regia: Luca Guadagnino
    0 1
    5.4
  • Native Son (2019)

    Fiu al Americii

    Filmul îl urmărește pe Bigger Thomas, un tânăr afro-american care începe să lucreze pentru o familie influentă din Chicago, iar decizia lui va avea consecințe neprevăzute și tragice.

    Regia: Rashid Johnson
    7 2
    5.8
  • If Beale Street Could Talk (2018)

    Dacă strada Beale ar putea vorbi

    Doi tineri afro-americani, Fonny și Tish, sunt distruși când Fonny este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o. În timp ce încearcă să facă dreptate pentru Fonny, Tish se bazează pe comunitatea ei din Harlem.

    Regia: Barry Jenkins
    Oscar-uri:
    21 2
    7.1