Filmele cu Kim Basinger

 • Kim Basinger

  Kim Basinger

  68 de ani
  Data nașterii: 08.12.1953
  Locul nașterii: Athens, Georgia, USA
  Oscaruri:
 • Fifty Shades Darker (2017)

  Cincizeci de umbre întunecate

  În timp ce Christian se luptă cu demonii interiori, Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

  Regia: James Foley
  167 55
  4.5
 • The 11th Hour (2014)

  Eu sunt aici

  Regia: Anders Morgenthaler
  1 1
  4.9
 • 4 Minute Mile (2014)

  O milă pătrată

  Drew este un elev de liceu care nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară. Cu toate acestea, atunci când își pierduse orice speranță, un fost antrenor care era și el bântuit de proprii demoni, decide să îl antreneze.

  Regia: Charles-Olivier Michaud
  1 0
  6.2
 • Third Person (2013)

  Dragoste la persoana a treia

  Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

  Regia: Paul Haggis
  27 2
  6.3
 • Grudge Match (2013)

  Grudge Match: Faceți pariurile

  Sunt trei decenii de când Billy "Kid" Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. Boxeuri pe val, îşi pot regla conturile cu un ultim meci pe viaţă şi pe moarte.

  Regia: Peter Segal
  12 1
  6.4
 • Regia: Jeta Amata
  4 0
  5.3
 • Charlie e un tânăr care încearcă să treacă peste imensa durere provocată de moartea fratelui lui. Se angajează ca îngrijitor în cimitirul unde fratele îi este înmormântat, putând chiar să-l vadă datorită strânsei legături care există între ei.

  Regia: Burr Steers
  12 1
  6.4
 • While She Was Out (2008)

  O Noapte de Teroare

  Kim Basinger interpreteaza rolul unei casnice care pleaca la mall pentru a cumpara cadouri de Craciun.  Ceea ce parea sa fie o iesire obisnuita la mall se va transforma rapid intr-un cosmar greu de inchipuit.

  Regia: Susan Montford
  9 1
  4.7
 • The Informers (2008)

  Informatorii

  O colecție de povestiri interconectate despre sex, droguri, alcool și violență, care evocă o săptămână din viața agitată a Los Angeles-ului anului 1983 din perspectiva mai multor personaje.

  Regia: Gregor Jordan
  3 1
  4.9
 • Even Money (2006)

  Jocuri de noroc

  Nu risca ceea ce nu-ti poti permite sa pierzi. Jocuri de noroc este o drama mistuitoare care povesteste viata a trei personaje a caror destine se încruciseaza într-un amalgam dependent de jocuri, de noroc si pariuri. Carol (Kim Besinger) este o...

  Regia: Mark Rydell
  1 0
  5.8
 • The Sentinel (2006)

  Santinela

  Un agent secret este "ajutat" să pară complice într-un plan de asasinare a preşedintelui SUA. Bărbatul trebuie se reabiliteze şi să împiedice un alt atentat la viaţa preşedintelui, în timp ce pe urmele lui se află un agent al altui serviciu special.

  Regia: Clark Johnson
  22 0
  6.1
 • The Door in the Floor (2004)

  Ușa din podea

  Vara petrecuta de un renumit autor de carti pentru copii, Ted Cole (Jeff Bridges) si de frumoasa sotie a acestuia, Marion (Kim Basinger). Este o poveste provocatoare despre calatoria emotionala a unui cuplu.

  Regia: Tod Williams
  4 2
  6.6
 • Elvis Has Left the Building (2004)

  Elvis a părăsit clădirea

  Cand era copil, Harmony l-a vazut pe Elvis intr-un concert, iar impactul a fost asa de mare, incat acum comunica regulat cu spiritul Regelui Rock & Roll. Dorinta sa de a „a sta in contact" cu Regele are un efect letal asupra „sosiilor" acestuia .

  Regia: Joel Zwick
  3 1
  5.1
 • Cellular (2004)

  Celularul

  Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă?

  Regia: David R. Ellis
  39 2
  6.5
 • People I Know (2002)

  Oameni pe care îi știu

  Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

  Regia: Daniel Algrant
  5 0
  5.4