Filmele cu Kim Basinger

 • 8 Mile (2002)

  Oricine am fi, suntem marginiti de granite... reale, sau imaginare. Multi accepta sa traiasca intre aceste granite. Altii sunt fortati sa o faca. Dar unii simt nevoia sa evadeze, chiar daca ceea ce se afla dincolo este si infricosator si necunoscut.

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  38 2
  7.1
 • I Dreamed of Africa (2000)

  Africa viselor mele

  Copil fiind, i se povestea despre magia fără de margini a Africii. Totuşi, în visele ei cele mai sumbre, nu şi-ar fi imaginat incredibila durere care se ascunde în frumuseţea sa vastă.

  Regia: Hugh Hudson
  4 0
  5.5
 • Bless the Child (2000)

  Fie copilul binecuvântat

  Presimtirile rele si ideile despre lupta dintre bine si rău nu-si au locul în universul practic si bine organizat al lui Maggie O’Connor (Kim Basinger). Viata ei se concentrează asupra slujbei de asistentă medicală la un mare spital din New York –...

  Regia: Chuck Russell
  2 1
  5.1
 • Filmul reda atmosfera anilor 50 din metropola americana, dominata de celebritati ale Hollywood-ului, reviste de scandal, coruptie si crima organizata. L.A. Confidential depaseste sfera filmelor politiste prin cele trei personaje aduse in prim plan.

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  62 4
  8.2
 • Ready to Wear (1994)

  Pret-a-Porter: Crimă în lumea modei

  In martie 1994, corifeii modei internationale aterizeaza pe aeroportul Roissy din Paris, pentru a participa la saptamana modei, cu toata pleiada de evenimente mai mici sau mai mari pe care le implica o asemenea manifestare. Reporteri,...

  Regia: Robert Altman
  9 0
  5.2
 • The Getaway (1994)

  Evadarea

  Doc McCoy este închis în urma trădării tovarăşilor săi după un jaf. Doc îi spune soţiei sale să aranjeze cu omul de afaceri Benyon să-l scoată din închisoare. Doc este eliberat, dar acum trebuie să coopereze cu cel care l-a băgat la închisoare.

  Regia: Roger Donaldson
  26 3
  5.8
 • The Real McCoy (1993)

  Ultima lovitură

  Karen McCoy (Kim Basinger) e o infractoare a carei specialitate e jefuirea bancilor. Eliberata din inchisoare, Karen isi propune sa renunte la aceasta “meserie” si sa duca un trai cinstit. Insa un politist corupt si fostul ei sef vor sa o...

  Regia: Russell Mulcahy
  6 0
  5.5
 • Final Analysis (1992)

  Analiză finală

  Isaac Barr este psihiatru, iar Diana Baylor este pacienta lui, chinuita de amintirile unei intamplari groaznice din trecut. Pentru a afla mai multe, Barr vorbeste cu sora Dianei, Heather. Curand cei doi se trezesc implicati intr-o aventura pasionala.

  Regia: Phil Joanou
  22 0
  5.9
 • Cool World (1992)

  O lume rece

  Pe când era după gratii, desenatorul Jack Deebs (Gabriel Byrne) a gãsit o metodã de evadare, creând O lume rece, o serie de benzi desenate cu o femeie voluptoasã, pe nume Holli Would. Dar desenatorul devine prizonierul propriilor fantezii, atunci...

  Regia: Ralph Bakshi
  4 0
  4.8
 • The Marrying Man (1991)

  Femeia visurilor mele

  Charley Pearl pleaca la Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. Insa in barul unde se opreste cu prietenii sai, o vede pe Vicki Anderson si nu poate rezista tentatiei, cu toate ca ea este amanta lui Bugsy Siegel, un ganster periculos.

  Regia: Jerry Rees
  10 0
  5.7
 • Batman (1989)

  Gotham, un oras intunecat si periculos „protejat” de un departament de politie in mare parte corupt, are mare nevoie de un erou. Acesta apare in persoana lui Batman (Michael Keaton), un personaj misterios ce apare intotdeauna la momentul oportun.

  Regia: Tim Burton
  Oscar-uri:
  35 1
  7.5
 • My Stepmother Is an Alien (1988)

  Mama mea vitregă e extraterestră

  Steve Mills (Dan Aykroyd), un savant devotat, descopera viata extrateresta in senzualele forme ale Celestei (Kim Basinger), o fata de pe alta planeta.

  Regia: Richard Benjamin
  27 2
  5.3
 • Nadine (1987)

  Nadine si Vernon Hightower (Kim Basinger si Jeff Bridges) sunt in pragul unui divort amiabil, iar Vernon are deja o alta logodnica cand Nadine ii cere ajutorul ca sa recupereze niste poze compromitatoare de la un fotograf dubios.

  Regia: Robert Benton
  8 0
  5.5
 • Blind Date (1987)

  Întâlnire cu surprize

  Walter Davis lucreaza la o firma, este bine vazut si se asteapta la o promovare. Cand ignora avertismentul celui care ii aranjeaza o intalnire cu un important client, de fapt o superba femeie - n-o lasa sa bea! - Walter vede totul prabusindu-se.

  Regia: Blake Edwards
  26 2
  5.9
 • Fool for Love (1986)

  Nebuni din dragoste

  Fosti iubiti, Eddie si May decid sa-si mai dea o sansa pentru a fi impreuna. Insa, totul se complica spectaculos din clipa in care descopera ca sunt pe jumatate frati, iar legatura lor este una incestuoasa.

  Regia: Robert Altman
  4 1
  6.0