Filmele cu Kim Basinger

 • No Mercy (1986)

  Fără milă

  Politistul Eddie Jillette (Richard Gere) accepta sa demaste afacerile criminale ale unei bande din New Orleans. Cand partenerul sau e asasinat,, singura persoana care-i poate oferi informati este seducatoarea Michel Duval (Kim Basinger).

  Regia: Richard Pearce
  25 0
  5.7
 • Nine 1/2 Weeks (1986)

  9 săptămâni și jumătate

  Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta...

  Regia: Adrian Lyne
  24 5
  5.9
 • The Natural (1984)

  Născut învingător

  Un bărbat necunoscut, cu un trecut pe care îl ascunde, apare de nicăieri, preia conducerea unei echipe de baseball de la coada clasamentului și reușește să o ducă pe primul loc.

  Regia: Barry Levinson
  16 0
  7.4
 • Never Say Never Again (1983)

  Niciodată să nu spui niciodată

  Intr-o lume condusa de computere si birocratie, Bond se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea. Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune.

  Regia: Irvin Kershner
  36 1
  6.1
 • Mother Lode (1982)

  Un miner periculos

  Doi aventurieri pleacă în sălbăticie în căutarea unui prieten pierdut. Avionul lor se prăbușește și ei ajung la mila unui miner smintit care e în căutarea aurului pierdut de mult timp și care e dispus să facă orice pentru a-l găsi.

  Regia: Charlton Heston, Fraser Clarke Heston
  1 0
  5.8