Filmele și serialele cu Kim Delaney

  • Kim Delaney

    Kim Delaney

    65 de ani
    Data nașterii: 29.11.1958
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Finding a Family (2011)

    În căutarea unei familii

    Alex ii promite mamei sale ca va absolvi Universitatea Harvard. Dar când aceasta devine maniaco-depresiva, Alex ajunge in asistenta maternala. La vârsta de 16 ani, el promite să se ocupe de viața lui si a mamei sale.

    Regia: Mark Jean
    0 1
    6.9
  • Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (2006)

    Vise și coșmaruri: Poveștile lui Stephen King

    13 0
    6.8
  • 10.5: Apocalypse (2006)

    10.5 Apocalipsa

    Oraşul Seattle este distrus de un cutremur urmat de o serie de replici tot mai puternice. În acest moment există o singură cale de a împiedica Pământul să se rupă în două - "repararea" faliilor cu ajutorul unei explozii nucleare controlate.

    6 6
    4.4
  • Mission to Mars (2000)

    Misiunea către Marte

    Pusi pe jar de mesajul primit de la echipa de pe Marte, cei de la NASA pregătesc în grabă o misiune de salvare care să meargă la fata locului pentru investigatii si care să-i aducă înapoi pe eventualii supravietuitori.

    Regia: Brian De Palma
    26 1
    5.7
  • The Devil's Child (1997)

    Blestemul diavolului

    O mamă face pact cu diavolul pentru a salva viața fiicei sale, fără să-și dea seama că, astfel, viața fetei va fi tot timpul în pericol. Fiica supraviețuiește, dar nu va putea niciodată să aibă copii. 20 de ani mai târziu, după ce întâlnește un...

    Regia: Bobby Roth
    1 0
    4.0
  • Darkman II: The Return of Durant (1995)

    Omul întunericului II

    Darkman se intoarce. Mai periculos si mai imprevizibil ca in primul film, Omul Intunericului este dispus sa faca orice pentru a castiga puncte in lupta cu dusmanul sau fatal – lumina. El fura de la infractorii bogati ca sa stranga bani pentru a...

    Regia: Bradford May
    6 1
    5.1
  • Lady Boss (1992)

    Adaptare dupa romanul omonim al celebrei scriitoare Jackie Collins. Eroina este Lucky Santangelo, femeie frumoasa si autoritara, care face tot posibilul sa-si pastreze familia si studioul pe care-l conduce in jungla mafiota.

    0 0
    5.3
  • Regia: Richard Lang
    3 1
    6.4