Filmele cu Kim Thomson

  • Kim Thomson

    Kim Thomson

    64 de ani
    Data nașterii: 30.10.1959
    Locul nașterii: Scotland, UK
  • Messages (2007)

    Mesaje

    În Anglia, patologul american Dr. Richard Murray este încă în doliu după moartea soţiei lui, Carol, care şi-a găsit sfârşitul într-un accident de maşină în urmă cu opt luni. În acea vreme bărbatul se refugiase în alcool din cazua complexului de...

    Regia: David Fairman
    0 0
    4.0
  • Unstoppable (2004)

    Lupta cu demonii

    Fostul militar, Dean Cage (Wesley Snipes) se afla intr-un program de reabilitare, in incercarea de a uita pierderea celui mai bun prieten Scott, in Bosnia. Cand este luat drept un agent CIA, lui Dean ii este injectat un drog aproape letal.

    Regia: David Carson
    13 0
    4.9
  • The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

    Prințesa îndărătnică 2 - Nunta

    Acum ajunsa in Genovia, Printesa Mia trebuie sa infrunte o noua provocare: o nunta cu un englez, aranjata de catre familie. Continuarea filmului de succes Printesa Indaratnica / The Princess Diaries.

    Regia: Garry Marshall
    26 2
    5.8
  • Murder 101 (1991)

    O intrigă perfectă

    Profesorul de literatura engleza Charles Lattimore (Pierce Brosnan) e autorul unei carti despre un celebru proces legat de o crima. El preda studentilor sai un curs de teorie literara aplicata romanelor politiste. Spre surprinderea lui, Charles...

    Regia: Bill Condon
    1 0
    6.3
  • Kaleidoscope (1990)

    Caleidoscop

    Una dintre cele mai impresionante povesti din seria ecranizarilor dupa romanele celebrei autoare americane Danielle Steel - drama a trei surori care, ramase fara parinti, traiesc despartite timp de 30 de ani.

    Regia: Jud Taylor
    1 0
    5.8