Filmele cu Kimberly Elise

  • Kimberly Elise

    Kimberly Elise

    57 de ani
    Data nașterii: 17.04.1967
    Locul nașterii: Minneapolis, Minnesota, USA
  • Ad Astra (2019)

    Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a dezvălui un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.

    Regia: James Gray
    234 74
    6.5
  • Death Wish (2018)

    Death wish - Răzbunarea

    Death Wish este inspirat din seria cu același nume ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson, arhitect și fost militar, transformat într-un justițiar al New York-ului după ce familia îi este distrusă de un grup de infractori violenți.

    Regia: Eli Roth
    319 32
    6.3
  • Almost Christmas (2016)

    Aproape Crăciunul

    O familie disfuncțională se reuneste pentru primul Crăciun de când mama lor a murit.

    Regia: David E. Talbert
    12 2
    6.1
  • Dope (2015)

    Dezamagit de intalnirea cu consilierul scolar, Malcolm merge spre casa. Cartierul este dominat de traficantul de droguri Dom, care il obliga pe Malcolm sa o gaseasca pe Nakia si sa o invite din partea lui la o petrecere. Fata pune insa o conditie.

    Regia: Rick Famuyiwa
    5 0
    7.2
  • Alpha Alert (2013)

    Regia: Matthew Thompson
    0 0
    4.8
  • Hannah's Law (2012)

    Legea lui Hannah

    Hannah Beaumont, o orfană ajunsă vânător de recompense, are o singură misiune în viață: să prindă și să aducă în fața justiției membrii clanului McMurphy, nimeni alții decât cei care i-au ucis brutal părinții și frățiorul mai mic.

    Regia: Rachel Talalay
    5 0
    5.2
  • The Great Debaters (2011)

    La început a fost cuvântul

    Intr-o America a anilor 30 plina de ura impotriva celor de culoare, un colegiu din sud (Wiley College Texas) lupta impotriva rasismului prin singurele arme pe care le are la dispozitie: cuvintele.

    Regia: Denzel Washington
    13 0
    7.5
  • Filmul prezinta destinele mai multor femei de culoare. Vietile acestor femei, desi sunt diferite, se intersecteaza intr-un punct comun, dramatic.

    Regia: Tyler Perry
    1 0
    6.2
  • Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)

    Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson

    Un baiat de culoare care a crescut fara tata are la scoala era codasul clasei. Asta pana in ziua cand mama lui il trimite la biblioteca sa citeasca in fiecare zi carti. Cu pasi marunti dar siguri devine cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume.

    Regia: Thomas Carter
    17 0
    7.5
  • Pride (2007)

    Mândrie

    Ambițiosul Jim Ellis formează o echipă de înot pentru adolescenții cu probleme la Departamentul de Recreere Philadelphia

    Regia: Sunu Gonera
    1 0
    6.3
  • Diary of a Mad Black Woman (2005)

    Jurnalul unei femei furioase

    Charles, un avocat, si Helen, devotata lui sotie, par sa aiba totul - bani, o vila frumoasa - Visul American. Dar tocmai cand Helen se pregateste sa organizeze aniversarea lor pentru cei 18 ani de casatorie, viata ei ia o intorsatura neasteptata.

    Regia: Darren Grant
    1 1
    5.7
  • The Manchurian Candidate (2004)

    Candidatul altora

    Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora

    Regia: Jonathan Demme
    43 3
    6.6
  • John Q (2002)

    Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

    Regia: Nick Cassavetes
    28 0
    7.1
  • Bait (2000)

    Momeala

    Alvin nu intelege de ce se capatuieste cu 11.500 $. Alvin nu stie ca este momeala pentru o intriga guvernamentala, menita sa captureze un ucigas, gratie unui implant electronic.

    Regia: Antoine Fuqua
    17 1
    5.7
  • Beloved (1998)

    Preaiubita

    O poveste socanta despre o familie alcatuita din mama si fiica, ce locuiesc intr-o casa bantuita. Setha se intalneste cu un sclav, cu care era prieten, si nu dupa mult timp la usa lor apare o tanara pe nume Beloved, foarte ciudata.

    Regia: Jonathan Demme
    10 0
    6.0