Filmele și serialele cu Kirsten Dunst

  • Kirsten Dunst

    Kirsten Dunst

    41 de ani
    Data nașterii: 30.04.1982
    Locul nașterii: Point Pleasant, New Jersey, USA
  • The Power of the Dog (2021)

    În ghearele câinilor

    Un fermier dominator, dar carismatic, duce un război de intimidare împotriva noii soții a fratelui său și a fiului ei adolescent, până când secrete ascunse de mult timp ies la iveală.

    Regia: Jane Campion
    Oscar-uri:
    72 20
    6.8
  • Woodshock (2017)

    Regia: Kate Mulleavy, Laura Mulleavy
    5 2
    4.2
  • The Beguiled (2017)

    Ademenitul

    În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Doamna Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența...

    Regia: Sofia Coppola
    67 12
    6.3
  • Hidden Figures (2016)

    Figuri ascunse

    Drama Hidden Figures este despre nave și astronauți la fel de mult pe cât este despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței.

    Regia: Theodore Melfi
    123 3
    7.8
  • Midnight Special (2016)

    Un destin special

    Un tată și fiul lui se pun pe fugă după ce tatăl află că băiatul său are puteri speciale.

    Regia: Jeff Nichols
    26 2
    6.6
  • The Two Faces of January (2014)

    Triunghiul dragostei și al morții

    Chester și soția lui, Colette, sunt în vacanță la Atena. Acolo cunosc un tânăr american, vorbitor de greacă, care lucrează ca ghid. Atras de frumusețea lui Colette și de rafinamentul lui Chester, tânărul acceptă invitația acestora la cină.

    Regia: Hossein Amini
    11 0
    6.2
  • Fargo (2014)

    În centrul atenției este agentul de asigurări Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață nu-i e pe plac. O slujbă plictisitoare, o soție cicălitoare, și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, toate cumulate îl duc la o acțiune radicală.

    Scenariul: Noah Hawley
    360 10
    8.9
  • Cosmos: A SpaceTime Odyssey (2014)

    Cosmos: O odisee spațiu-timp

    Narat și prezentat de apreciatul fizician și popularizator al științei Neil deGrasse Tyson, serialul Cosmos: A Space-Time Odyssey ne lasă să explorăm povestea felului în care am descoperit legile naturii și în care ne-am stabilit coordonatele în...

    25 0
    9.3
  • On the Road (2012)

    Pe drum

    După moartea tatălui său, Sal, un tânăr scriitor din New York îl întâlneşte pe Dean Moriarty, un rebel periculos de seducător. Se înţeleg bine din primul moment. Hotărâţi să nu se mulţumească cu o viaţă mediocră, Sal şi Dean pleacă într-o călătorie.

    Regia: Walter Salles
    3 3
    6.0
  • Upside Down (2012)

    Între două lumi

    “Upside Down” spune povestea lui Eve (Kirsten Dunst) şi a lui Adam (Jim Sturgess) doi tineri care trăiesc în două lumi paralele situate una deasupra celeilalte şi unde totul funcţionează în oglindă.

    Regia: Juan Diego Solanas
    26 2
    6.3
  • Bachelorette (2012)

    Petrecerea burlăcițelor

    Regizată de tânăra debutantă Leslye Headland, comedia Bachelorette prezintă povestea a trei prietene care ajung domnișoare de onoare la nunta unei femei pe care obișnuiau s-o ridiculizeze în anii de liceu

    Regia: Leslye Headland
    6 0
    5.3
  • Melancholia (2011)

    Melancolia

    Pământul este amenințat de ciocnirea cu o planetă mult mai mare în această abordare foarte europeană a lui Lars von Trier a genului disaster movie

    Regia: Lars von Trier
    24 1
    7.1
  • All Good Things (2010)

    Un cuplu perfect

    O poveste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

    Regia: Andrew Jarecki
    16 2
    6.3
  • How to Lose Friends & Alienate People (2008)

    Cum să rămâi fără prieteni

    Cum sa ramai fara prieteni vorbeste despre decaderea lui Sidney Young din pozitia de jurnalist promitator la esecul groaznic inregistrat la una dintre cele mai prestigioase reviste din New York, "Sharps". Rupe legatura cu Manhattanul din motive...

    Regia: Robert B. Weide
    16 0
    6.4
  • Spider-Man 3 (2007)

    Omul-Păianjen 3

    Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

    Regia: Sam Raimi
    64 1
    6.3