Filmele și serialele cu Kirsty Mitchell

  • Kirsty Mitchell

    Kirsty Mitchell

    49 de ani
    Data nașterii: 28.06.1974
    Locul nașterii: Glasgow, Scotland, UK
  • Kit Gordy, nou sosită la exclusivista şcoală cu internat Blackwood, ajunge curând să se confrunte nu doar cu fenomenele bizare care au năpădit instituţia, dar şi cu malefica şefă a internatului.

    Regia: Rodrigo Cortés
    38 10
    5.0
  • Barbarians Rising (2016)

    Vremea barbarilor

    21 0
    7.7
  • Mercenaries (2011)

    Andy Marlow, un fost luptator de elita, devenit intre timp mercenar, e trimis impreuna cu echipa sa in Balcani, pentru a-l salva pe ambasadorul american si ajutorul sau, luati ostatici de catre fortele sarbe radicale.

    Regia: Paris Leonti
    6 0
    3.4
  • Lake Placid 3 (2010)

    Monstrul din Lake Placid

    Un grup de crocodili gigantici terorizează o așezare de lângă un lac de țară. Atunci când animalele locale sunt ucise brutal și câțiva oameni care fac camping sunt și ei omorâți, biologul BickermaN știe că un predator vorace se află în liberate.

    Regia: Griff Furst
    14 1
    3.3
  • Tu£sday (2008)

    Marți

    TUESDAY este un film plin de energie si umor despre istoria unui jaf, povestit chiar de suspecti într-un sir de interogatorii derulate la politie. Culmea coincidentei, patru infractori cu experienta, doua frumoase functionare de banca si un...

    Regia: Sacha Bennett
    1 0
    5.1
  • Futureshock: Comet (2007)

    Cometa ucigașă

    O cometă lovește Irlanda, iar alta mult mai mare este în drum spre Statele Unite. 900 de milioane de oameni trebuie să fie evacuați rapid.

    Regia: Keith Boak
    1 0
    5.0
  • Butterfly Man (2002)

    Omul fluture

    Dupa ce se desparte de prietena lui in vacanta in Tailanda, Adam, un tanar englez se indragosteste pe o insula paradisiaca de Em, o fata frumoasa tailandeza. Lumea lui se prabuseste in momentul in care o minte in legatura cu cealalta fata,...

    Regia: Kaprice Kea
    0 0
    4.9
  • Attila (2001)

    Attila, cuceritorul

    Europa anilor 434. Războinicul Attila și fratele său preiau conducerea hunilor. După moartea fratelui, Attila vrea să formeze un imperiu care să domine lumea, reunește prin lupte succesive triburile de huni și visează să cucerească imperiul roman.

    23 0
    6.6