Filmele și serialele cu Kit Harington

  • Kit Harington

    Kit Harington

    37 de ani
    Data nașterii: 26.12.1986
    Locul nașterii: Worcester, Worcestershire, England, UK
  • Baby Ruby (2023)

    Regia: Bess Wohl
    1 0
    4.8
  • Scenariul: Scott Z. Burns
    18 1
    6.1
  • Eternals (2021)

    Eternii

    "Eternii" urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul de la începutul timpului. Când creaturi monstruoase numite Devianți, considerate dispărute de secole, reapar în mod misterios, Eternii sunt nevoiți sa se reunească pentru a...

    Regia: Chloé Zhao
    327 59
    6.3
  • Criminal: UK (2019)

    Criminal: Marea Britanie

    Scenariul: Jim Field Smith, George Kay
    20 6
    7.7
  • How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

    Cum să-ți dresezi dragonul 3

    Când cea mai întunecată amenințare pe care au întâmpinat-o vreodată se abate asupra satului lor, Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singura casă pe care o cunosc și să călătorească într-un loc despre care se crede că este doar un mit.

    Regia: Dean DeBlois
    163 15
    7.4
  • The Death & Life of John F. Donovan (2018)

    Moartea și viața lui John F. Donovan

    Pelicula spune povestea unui star american al cărui dialog scris cu un actor de numai 11 ani ajunge public și iscă un scandal ce începe să-i distrugă încet viața și cariera.

    Regia: Xavier Dolan
    6 2
    6.1
  • Gunpowder (2017)

    Praf de pușcă

    Robert Catesby, un catolic declarat într-un moment în care Anglia protestantă îi persecută pe catolici, pune la cale un plan ca să distrugă parlamentul și să-l ucidă pe rege. Această miniserie analizează evenimentele istorice din spatele complotului.

    Scenariul: Kit Harington, Daniel West, Ronan Bennett
    52 13
    6.5
  • Brimstone (2017)

    Din momentul în care noul pastor al comunității urcă la pupitru pentru a-și rosti predica, Liz realizează că ea și familia ei sunt în mare pericol.

    Regia: Martin Koolhoven
    115 20
    7.0
  • 7 Days in Hell (2015)

    7 zile în Iad

    Filmul prezintă relația dintre doi jucători de tenis fictivi dintr-un trecut nu foarte îndepărtat ce joacă meciul de tenis care le întrece pe toate celelalte: un maraton de șapte zile, cinci seturi la Wimbledon care îi epuizează. Pe lângă...

    Regia: Jake Szymanski
    0 0
    7.1
  • Spooks: The Greater Good (2015)

    Identitate dublă

    Când terorisul Adam Qasim scapă din custodia celor de la MI5, fostul agent Will Holloway trebuie să facă echipă cu un fost șef MI5 ca să-l găsească pe Qasim înaintea unui atac terorist asupra Londrei.

    Regia: Bharat Nalluri
    29 2
    6.2
  • Testament of Youth (2014)

    Testamentul tinereții

    O femeie britanică își amintește anii de maturizare din perioada Primului Război Mondial. Hayley Atwell și Kit Harrington sunt protagoniști, iar Emily Watson și Alicia Vikander (A Royal Affair) completează distribuția.

    Regia: James Kent
    22 0
    7.2
  • Seventh Son (2014)

    Al șaptelea fiu

    Thomas Ward este al 7-lea fiu al unui al 7-lea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile.

    Regia: Sergei Bodrov
    58 3
    5.5
  • How to Train Your Dragon 2 (2014)

    Cum să îți dresezi dragonul 2

    Au trecut 5 ani de când vikingii și dragonii trăiesc în pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici.

    Regia: Dean DeBlois
    48 1
    7.8
  • Pompeii (2014)

    În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    52 0
    5.5
  • Silent Hill: Revelation (2012)

    Dealul silențios: Revelația

    Heather și tatăl ei au fost pe fugă, mereu cu un pas înaintea forței periculoase pe care nu au înțeles-o niciodată pe deplin. Acum, chinuită de coșmaruri îngrozitoare și de dispariția tatălui ei, Heather descoperă că nu este cine crede că este.

    Regia: M.J. Bassett
    21 6
    4.9