Filmele cu Klaus Maria Brandauer

 • Klaus Maria Brandauer

  Klaus Maria Brandauer

  79 de ani
  Data nașterii: 22.06.1943
  Locul nașterii: Bad Aussee, Austria
 • Tetro (2009)

  Un tînăr ajunge în Buenos Aires pentru a-l căuta pe fratele său, dispărut de zece ani. Familia a emigrat din Italia în Argentina, dar, după imensul succes în cariera muzicală al tatălui lor, un apreciat dirijor, s-au mutat cu toţii la New York....

  Regia: Francis Ford Coppola
  0 0
  6.8
 • Druids (2001)

  Druizii

  Tanarul Vercingetorix, fiul capeteniei tribului Gergovia, jura sa-si razbune tatal ce fusese tradat de propriul frate in urma unui pact secret incheiat cu romanii.

  Regia: Jacques Dorfmann
  4 0
  2.7
 • Rembrandt (1999)

  Rembrandt van Rijn a cunoscut in viata gloria, dar si gustul amar al indiferentei, bogatia, dar si saracia. La inceputul carierei, stilul sau in pictura era in concordanta cu gustul publicului. De aceea, cand soseste la Amsterdam este in plina...

  Regia: Charles Matton
  0 0
  6.2
 • Jeremiah (1998)

  Ieremia a fost unul dintre cei patru mari profeți evrei, căruia i se atribuie Cartea Plângerii din Vechiul Testament. A fost martor al distrugerii Ierusalimului și al înrobirii poporului lui Israel de către babilonieni.

  Regia: Harry Winer
  12 0
  6.9
 • White Fang (1991)

  Colț Alb

  Tânărul Jack Conroy pleacă spre Alaska pentru a găsi mina de aur la care visase tatăl său. Jack este însoţit de un splendid lup alb pe care îl salvase de la un individ care îl folosea în luptele cu câini.

  Regia: Randal Kleiser
  24 1
  6.7
 • The Russia House (1990)

  Casa Rusia

  Dupa o vizita in Rusia, un editor britanic este contactat de serviciile secrete deoarece o rusoaica pe nume Katya dorea sa-i inmaneze un manuscris, care continea secrete militare ale Rusiei.

  Regia: Fred Schepisi
  15 0
  6.1
 • Regia: Robert Enrico, Richard T. Heffron
  9 0
  7.6
 • Hanussen (1988)

  Austriacul Klaus Schneider posedă puteri de empatie și de clarviziune. El iși schimbă numele în Eric Jan Hanussen și pleacă la Berlin, ca hipnotizator și clarvăzător in spectacole. El spune mereu adevărul, ceea ce îl aduce în atenția naziștilor...

  Regia: István Szalai
  1 0
  7.2
 • Colonel Redl (1985)

  Colonelul Redl

  Prin personajul Redl, Szabo evoca prin imagini reci si austere decaderea si sfarsitul unui imperiu. Dar filmul este sustinut in totalitate prin jocul lui Brandauer, de un farmec cautat, echivoc si fascinant.

  Regia: István Szalai
  4 0
  7.4
 • Out of Africa (1985)

  Afară din Africa

  Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

  Regia: Sydney Pollack
  Oscar-uri: x 7
  23 1
  7.1
 • Never Say Never Again (1983)

  Niciodată să nu spui niciodată

  Intr-o lume condusa de computere si birocratie, Bond se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea. Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune.

  Regia: Irvin Kershner
  36 1
  6.1
 • Mephisto (1981)

  Mefisto

  Germania, anii '30. Hendrik își împlinește visul cel mai de preț: să-l joace pe Mefisto în Faust. Succesul îi domină gândurile și timpul, așa că nu își dă seama că se dedică tot mai mult cauzei naziste. Curând prietenii săi evrei încep să dispară.

  Regia: István Szalai
  Oscar-uri:
  2 1
  7.7