Filmele și serialele cu Kodi Smit-McPhee

  • Kodi Smit-McPhee

    Kodi Smit-McPhee

    27 de ani
    Data nașterii: 13.06.1996
    Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
  • Elvis (2022)

    Povestea lui Elvis (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei...

    Regia: Baz Luhrmann
    156 17
    7.3
  • The Power of the Dog (2021)

    În ghearele câinilor

    Un fermier dominator, dar carismatic, duce un război de intimidare împotriva noii soții a fratelui său și a fiului ei adolescent, până când secrete ascunse de mult timp ies la iveală.

    Regia: Jane Campion
    Oscar-uri:
    72 20
    6.8
  • Anul 2067. Pământul a fost devastat de schimbările climatice, iar oamenii sunt forțați să trăiască cu oxigen artificial. Gazul sintetic provoacă însă o boală. Singura speranță apare sub forma unui mesaj din viitor: "Trimiteți-l pe Ethan Whyte".

    Regia: Seth Larney
    85 17
    4.9
  • Dolemite Is My Name (2019)

    Dolemite este numele meu

    În Los Angeles, anii 1970, comedianul mediocru Rudy Ray Moore dă lovitura cu alter ego-ul său, Dolemite, iar apoi riscă totul pentru a ajunge pe marile ecrane.

    Regia: Craig Brewer
    36 6
    7.2
  • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

    Regia: Simon Kinberg
    279 37
    5.7
  • Alpha (2018)

    Alfa

    Tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare.

    Regia: Albert Hughes
    386 34
    6.6
  • X-Men: Apocalypse (2016)

    X-Men: Apocalipsa

    In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

    Regia: Bryan Singer
    134 5
    6.9
  • Slow West (2015)

    Vestul încet

    La sfârșitul secolului 19, Jay Cavendish, în vârstă de 16 ani, călătorește de-a lungul Frontierei Americane în căutarea femeii iubite. Este însoțit de un călător misterios pe nume Silas, care acceptă să-l protejeze - pentru o răsplată

    Regia: John Maclean
    11 1
    6.9
  • Gallipoli (2015)

    5 1
    7.9
  • Maya the Bee Movie (2014)

    Albinuța maya: Filmul artistic

    Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă.

    Regia: Alexs Stadermann
    6 1
    5.9
  • Young Ones (2014)

    Povestea este amplasată în viitor, atunci când apa este greu de găsit. Un adolescent luptă pentru a-si proteja familia și pentru a supraviețui…

    Regia: Jake Paltrow
    5 0
    5.8
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)

    Planeta maimuțelor: Revoluția

    Maimuțele evoluate genetic conduse de Caesar sunt amenințate de un grup de oameni. Reușesc să încheie o pace temporară. Ambele părți se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

    Regia: Matt Reeves
    118 2
    7.6
  • Romeo & Juliet (2013)

    Romeo și Julieta

    Romeo si Julieta se casatoresc in secret. Dar un eveniment neasteptat le schimba viata atat lor cat si familiilor lor pentru totdeauna.

    Regia: Carlo Carlei
    11 1
    5.8
  • ParaNorman (2012)

    Norman, un băiat în stare să comunice cu morţii, va avea de înfruntat zombie, fantome, vrăjitoare şi, mai răi decât toţi, adulţi, pentru a-şi salva micul orăşel de un blestem vechi de veacuri.

    Regia: Sam Fell, Chris Butler
    7 0
    7.0
  • Matching Jack (2010)

    Regia: Nadia Tass
    0 0
    6.4