Filmele și serialele cu Kristen Bell

 • Frozen (2013)

  Regatul de gheață

  Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii.

  Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
  Oscar-uri:
  58 3
  7.4
 • Stuck in Love. (2013)

  Blocat în dragoste

  Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

  Regia: Josh Boone
  18 1
  7.2
 • The Lifeguard (2013)

  Salvamara

  O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu...

  Regia: Liz W. Garcia
  11 1
  5.6
 • House of Lies (2012)

  Casa minciunilor

  Eroul principal este Marty, un consultant de succes care acţionează împreună cu cei trei oameni din echipa lui. Astfel, ei reuşesc să-i convingă pe cei cu firme foarte mari să aloce sume uriaşe pentru serviciile lor.

  Scenariul: Matthew Carnahan
  14 0
  7.4
 • Hit and Run (2012)

  Lovește și fugi

  Un șofer care fusese implicat în jafuri fuge din programul de protecție a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viața.

  Regia: Dax Shepard, David Palmer
  16 3
  6.1
 • Unsupervised (2012)

  Scenariul: David Hornsby, Rob Rosell, Scott Marder
  0 0
  7.3
 • Scream 4 (2011)

  Țipătul 4

  După moartea lui Sidney Prescott, Dewez și Gayle se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinși în planul unui criminal de a omorî supraviețuitorii rămași.

  Regia: Wes Craven
  16 0
  6.2
 • Burlesque (2010)

  Burlesque: Vis împlinit

  Burlesque este povestea lui Ali (Christina Aguilera), o tânără înzestrată cu o voce minunată, născută într-un orăşel mic, care se mută în Los Angeles pentru a-şi împlini visul de a ajunge o mare artistă.

  Regia: Steve Antin
  11 0
  6.4
 • You Again (2010)

  Tu din nou

  Marni află că fratele ei, Will, intenționează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Marni vrea să-i arate lui Will adevărata față a Joannei. Mama ei i se alătură când află că mătușa Joannei e cea care i-a făcut zile fripte în trecut.

  Regia: Andy Fickman
  12 1
  5.7
 • When in Rome (2010)

  Amor la Roma

  Când sora ei o anunță că se mărită cu un italian, Beth este sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind dezamăgită de ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental.

  Regia: Mark Steven Johnson
  11 2
  5.5
 • Fanboys (2009)

  Războiul fanilor

  In 1998, cinci prieteni si-au furat intrarea in istorie Un road movie nebunesc despre cativa fani "Star Wars" care pornesc catre Skywalker Ranch cu intentia de a fura o copie a partii I, "The Phantom Menace"

  Regia: Kyle Newman
  4 0
  6.5
 • Serious Moonlight (2009)

  Sechestrat... din dragoste

  Louise află că soţul ei plănuieşte să încheie căsnicia pentru o tânără de 20 de an. Decide să ia o măsură drastică. Îl leagă în casa de vacanţă şi refuză să-i dea drumul până când situaţia nu se va fi rezolvat în favoarea căsniciei lor primejduite.

  Regia: Cheryl Hines
  6 1
  5.3
 • Astro Boy (2009)

  În Metro City, un oraș din viitor, omul de știință Tenma creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane.

  Regia: David Bowers
  6 0
  6.3
 • Couples Retreat (2009)

  Vacanța cu toate incluse

  Uneori, ca să-ți salvezi căsnicia, o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluția cea mai simplă. Urmezi terapia cu cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa și plajă de voie.

  Regia: Peter Billingsley
  19 0
  5.5