Filmele cu Kristen Wilson

  • Kristen Wilson

    Kristen Wilson

    54 de ani
    Data nașterii: 04.09.1969
    Locul nașterii: Springfield, Massachusetts, USA
  • Soccer Mom (2008)

    Mama, antrenoare de fotbal

    O incantatoare comedie despre o mama compulsiva care se deghizeaza intr-un faimos star al fotbalului italian pentru a-si antrena fiica, si restul echipei din care face parte, catre victorie...

    Regia: Gregory McClatchy
    0 0
    5.0
  • Twitches Too (2007)

    Vrăjigemenele 2

    După ce și-au descoperit puterile supranaturale, cele 2 surori încep să fie preocupate de viața lor. Camryn vrea să îmbrățișeze viața regală în ținuturile încântătoare din Coventry. Sora ei, modesta și studioasa Alex, vrea la colegiu.

    Regia: Stuart Gillard
    3 0
    5.7
  • Crossover (2006)

    Regia: Preston A. Whitmore II
    0 0
    2.2
  • Maya Dolittle (Kyla Pratt) vrea sã fie numai o adolescentã normalã, dar existã o micã problemã: a mostenit talentul unic al tatãlui ei de a vorbi cu animalele.

    Regia: Rich Thorne
    4 0
    4.0
  • Twitches (2005)

    Vrăjigemenele

    Gemene şi vrăjitoare, tinerele interpretate de Tia şi Tamera Mowry sunt parcă desprinse dintr-o poveste a evului mediu. La naştere, fetele au fost luate din braţele mamei lor, şi ea o femeie cu puteri deloc obişnuite, şi despărţite.

    Regia: Stuart Gillard
    4 0
    5.7
  • Walking Tall (2004)

    Praf și pulbere

    Buford Pusser se intoarce in Pacific Northwest, renuntand la cariera in U.S. Armed Forces. Revenind in oras, Chris este socat si intristat de ceea ce vede. Orasul sau iubit a fost distrus de saracie si coruptie.

    Regia: Kevin Bray
    42 0
    6.3
  • Ritual (2002)

    Regia: Patrick Highsmith
    0 0
    4.8
  • Dr. Dolittle 2 (2001)

    Doctor Dolittle 2

    Dolittle are acum mai mulți pacienți - cu două, dar și cu patru picioare - decât poate trata. De data asta, noii lui prieteni nu se mai mulțumesc cu vizitele la cabinet, ci îi solicită ajutorul pentru a-și salva habitatul din mâinile unor afaceriști.

    Regia: Steve Carr
    10 0
    4.7
  • Dungeons & Dragons (2000)

    Răzbunarea dragonilor

    Varianta cinematografica a jocului cu acelasi nume. Magii conduc taramul Izmer, iar dintre ei cel mai insetat de putere e Profion, care planuieste sa ia tronul tinerei Savina si sa intre in posesia sceptrului sub a carui vraja stau Dragonii de Aur.

    Regia: Courtney Solomon
    20 1
    3.6
  • Doctor Dolittle (1998)

    Dr. Dolittle

    Dolittle are tot ce-și dorește: o soție frumoasă, două fiice adorabile și o carieră de invidiat. Totul e minunat până când aproape lovește un câine cu mașina. Acesta scoate un lătrat ciudat și dispare. Din acel moment, viața lui se schimbă radical.

    Regia: Betty Thomas
    15 1
    5.4
  • Bulletproof (1996)

    Antiglonț

    Keats si Moses sunt prieteni la catarama si parteneri in afaceri necurate. Moses se ocupa cu vanzarea de masini si lucreaza pentru un important traficant de droguri. In momentul in care Moses prinde o afacere mare il contacteaza pe bunul lui prieten.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    13 0
    5.8
  • Tyson (1995)

    Povestea lui Tyson

    Ocupati locurile de langa ring pentru meciul cu Tyson! Un film bazat pe viata fostului campion mondial la categoria grea. Nascut într-o familie saraca din Brooklyn, New York, Mike Tyson (Michael Jai White) a fost arestat de 38 de ori înainte sa...

    Regia: Uli Edel
    3 0
    6.2