Filmele cu Kristina Anapau

  • Kristina Anapau

    Kristina Anapau

    44 de ani
    Data nașterii: 30.10.1979
    Locul nașterii: Hawaii, USA
  • SEAL Patrol (2016)

    După ce a pierdut contactul cu un centru de cercetare a energiei, un puternic om de afaceri contactează o unitate militară de elită pentru a ”extrage” un fizician important, care deține cheia de la o sursă de energie alternativă fără precedent.

    Regia: Nicolas Aaron Mezzanatto
    1 0
    3.6
  • Black Swan (2010)

    Lebăda neagră

    Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, LEBĂDA NEAGRĂ o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezește prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis).

    Regia: Darren Aronofsky
    Oscar-uri:
    25 4
    8.0
  • Cursed (2005)

    Blestemați

    Maestrul în filme de groază Wes Craven aduce în CURSED teroarea vârcolacilor. Locuitorii din Los Angeles se trezesc prinși într-o teroare inimaginabilă - un vârcolac este liber în oras!

    Regia: Wes Craven
    10 0
    5.0
  • Cruel Intentions 3 (2004)

    Tentația seducției 3

    Cand diabolicul lor pariu de a seduce si abandona doua colege de scoala se termina printr-o remiza, Jason si Patrick - doi dintre cei mai depravati studenti din Colegiul Prestridge - isi indreapta acum privirile catre marele premiu: Cassie Merteuil.

    Regia: Scott Ziehl
    8 2
    4.6
  • 100 Girls (2000)

    100 de șanse

    Matthew (Jonathan Tucker), un boboc la facultate, întâlneşte fata vieţii lui, într-un acensor, în timpul unei pane de curent. Deşi nu a reuşit să-i zărească faţa şi tot ce ştie despre ea este că locuieşte în căminul fetelor, Matthew se...

    Regia: Michael Davis
    8 1
    5.8