Filmele și serialele cu Kyrre Haugen Sydness

  • Kyrre Haugen Sydness

    Kyrre Haugen Sydness

    51 de ani
    Data nașterii: 15.12.1972
    Locul nașterii: Bergen, Norway
  • Beforeigners (2019)

    Înstrăinați

    Un fenomen misterios ia întreg globul prin surprindere: mii și mii de oameni își fac apariția ca prin minune în zilele noastre. Dar ce te faci când autoritățile descoperă că aceste persoane vin din trecut și vorbesc limbi de mult dispărute?

    Scenariul: Eilif Skodvin, Anne Bjørnstad
    51 9
    7.7
  • Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama (2014)

    Căpitanul Paloș Ascuțit și comoara din Lama Rama

    Tânărul orfan Pinky îl urmează pe căpitanul Sabertooth într-o călătorie captivantă, dar periculoasă, de-a lungul și de-a latul marilor oceane. Destinația este regatul Lama Rama, unde echipajul speră să găsească o comoară foarte râvnită

    Regia: John Andreas Andersen, Lisa Marie Gamlem
    1 2
    5.2
  • Ragnarok (2013)

    Totul începe când arheologul Siguard Svendsen descoperă că nava Oseberg ascunde un secret din epoca vikingilor. Svendsen împreună cu cei doi copii ai săi pornesc într-o aventură încercând să descopere adevărul.

    Regia: Mikkel Brænne Sandemose
    13 4
    5.9
  • Headhunters (2011)

    Vânătorii de capete

    Roger le are pe toate: o soție frumoasă, o vilă aranjată și o slujbă de specialist în recrutare la o multinațională. Doar că Roger cheltuiește mai mult decât câștigă și își rotunjește veniturile... furând opere de artă cu ajutorul unui complice.

    Regia: Morten Tyldum
    35 2
    7.5
  • Vegas (2009)

    Regia: Gunnar Vikene
    0 0
    6.5
  • Tensiuni cu tenta rasiala se manifesta in Bergen, după ce un tanar de culoare, solicitant de azil, moare în mâinile poliției. Einar Bergene, un politician de dreapta,face anumite remarci nepotrivite cu referire la rezolvarea cazului de catre politie.

    Regia: Alexander Eik
    0 0
    6.0
  • Filmul se bazează pe povestea adevărată a luptătorului pentru rezistență Max Manus și-l urmărește pe erou de la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial până în vara lui 1945. După ce a luptat împotriva rușilor în Războiul de Iarnă din...

    Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
    10 0
    7.3