Filmele și serialele cu L. Scott Caldwell

  • L. Scott Caldwell

    L. Scott Caldwell

    74 de ani
    Data nașterii: 17.04.1950
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Bingo Hell (2021)

    Regia: Gigi Saul Guerrero
    5 1
    4.3
  • Division 19 (2017)

    Regia: Suzie Halewood
    9 6
    3.5
  • Un jurnalist de investigaţie, ateu convins, îşi ia misiunea de a dovedi că Dumnezeu nu există după ce soţia lui devine creştină practicantă.

    Regia: Jon Gunn
    33 11
    6.3
  • Mercy Street (2016)

    Puterea speranței

    Doctorul Jed Foster, împreună cu grupul său de asistente, îngrijește răniții din timpul Războiului Civil american.Un serial inspirat de scrisorile, jurnalele și autobiografiile doctorilor și ale voluntarelor din spitalele epocii.

    Scenariul: Lisa Wolfinger, David Zabel
    4 0
    7.5
  • The Perfect Guy (2015)

    Bărbatul perfect

    Leah pare să aibă o viaţă ideală. Se bucură de o carieră remarcabilă, ca specialist în lobby. Dave, prietenul ei de multă vreme, o iubește. La 36 de ani, ea vrea o căsătorie. Dave nu e atât de sigur. Speriat de angajamente, se retrage.

    Regia: David M. Rosenthal
    5 0
    5.6
  • O dramă care explorează situațiile diferite în care te afli atunci când ești părinte, urmărind două familii: una mai săracă, Porter, și una mai înstărită, Campbell. Joey duce o viață perfectă pana în ziua când părinții lui primesc un telefon...

    Regia: Jon Gunn
    5 0
    7.0
  • Gridiron Gang (2006)

    Echipa de încredere

    Emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni.

    Regia: Phil Joanou
    16 1
    7.1
  • Ellen Hart Pena părea să aibă totul – era frumoasă, atletă respectată, alergătoare de calibru olimpic, și soție a unui politician de succes, Federico Pena, primarul orașului Denver, Colorado, înainte de a fi numit Ministru al Transportului sub...

    Regia: Jan Egleson
    0 0
    5.5
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0
  • The Fugitive (1993)

    Evadatul

    Inspirat din serialul cu același nume, în vogă în anii '60, filmul „Evadatul” aduce în fața telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deși este complet nevinovat, este arestat și condamnat pentru uciderea sângeroasă a soției sale.

    Regia: Andrew Davis
    Oscar-uri:
    60 0
    7.8
  • Dutch (1991)

    Cand se ofera sa-l aduca pe fiul iubitei lui acasa, la Chicago, de Ziua Recunostintei, de la scoala lui din Georgia, Dutch habar nu avea ce aventuri picaresti avea sa-i rezerve aceasta calatorie.

    Regia: Peter Faiman
    14 0
    6.5