Filmele cu Lanny Flaherty

  • Lanny Flaherty

    Lanny Flaherty

    81 de ani
    Data nașterii: 27.07.1942
    Locul nașterii: Pontotoc, Mississippi, USA
  • Cold in July (2014)

    Frig în Iulie

    Într-o noapte călduroasă, texanul Richard Dane e trezit de sunetul unui intrus aflat în casa lui, probabil pentru a fura câte ceva. Speriat că li s-ar putea întâmpla ceva soției sau băiețelului său, Dane ia pistolul din sertarul noptierei

    Regia: Jim Mickle
    8 6
    6.7
  • Signs (2002)

    Semnele

    Tot ceea ce îsi închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) că stie despre lume, se schimbă dintr-o dată, cînd descoperă un mesaj ciudat - niste cercuri stranii, niste linii întortocheate desenate de o mînă nevăzută în lanurile cu porumb.

    Regia: M. Night Shyamalan
    33 2
    6.8
  • Un grup de fani entuziasti ai mitului Vrăjitorii din Pădurea Blair merg in Burkittsville pentru a filma si dezvălui o dată pentru totdeauna adevărul.

    Regia: Joe Berlinger
    3 2
    4.0
  • A Simple Wish (1997)

    O dorință simplă

    Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.3
  • Tom and Huck (1995)

    Tom și Huck

    O ecranizare Walt Disney Pictures a indragitului roman al lui Mark Twain, Aventurile lui Tom Sawyer. In 1840, doi pusti poznasi, prieteni la catarama, Tom Sawyer si Huckleberry Finn, dau peste cap viata linistita a unui orasel din Missouri....

    Regia: Peter Hewitt
    4 0
    5.5
  • Natural Born Killers (1994)

    Născuți asasini

    "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

    Regia: Oliver Stone
    23 7
    7.2
  • Blood In, Blood Out (1993)

    Destine separate

    1972- In partea de est a orasului Los Angeles, luptele dintre bandele rivale si o crima accidentala vor schimba pentru totdeauna vietile a trei tineri de origine sud-americana. In timp ce Miklos, acuzat de crima, este inchis la San Quetin, varul...

    Regia: Taylor Hackford
    15 3
    7.9
  • Sommersby (1993)

    Filmul spune povestea lui Jack Sommersby, intors acasa dupa sase ani de razboi. Sommersby castiga repede increderea localnicilor, dar autenticitatea sa ca persoana este pusa la indoiala de o serie de fapte. Este el adevaratul Jack Sommersby?

    Regia: Jon Amiel
    13 1
    6.3