Filmele și serialele cu Lara Flynn Boyle

 • Lara Flynn Boyle

  Lara Flynn Boyle

  54 de ani
  Data nașterii: 24.03.1970
  Locul nașterii: Davenport, Iowa, USA
 • Hansel & Gretel Get Baked (2013)

  Hansel and Gretel & the 420 Witch

  Doi fraţi (o fată şi un băiat) se luptă cu o vrăjitoare ce îi atrage pe adolescenţi în casa sa dintr-o suburbie, cu amestecul ei special din marijuana. Aici, ea îi ucide şi îi mănâncă, pentru a-şi păstra tinereţea şi frumuseţea

  Regia: Duane Journey
  2 0
  4.4
 • Baby on Board (2009)

  Copil la bord

  Angela și Curtis, un cuplu de "workaholici", se confruntă cu cel mai mare coșmar: Angela rămâne însărcinată.

  Regia: Brian Herzlinger
  3 0
  4.2
 • Regia: Brad Isaacs
  0 1
  7.2
 • Land of the Blind (2006)

  Tărâmul orbilor

  Un soldat povestește relația sa cu un prizonier politic celebru care încearcă să răstoarne guvernul autoritar din tara sa.

  Regia: Robert Edwards
  3 0
  6.4
 • Men in Black II (2002)

  Bărbații în negru II

  Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  57 0
  6.2
 • Speaking of Sex (2001)

  Să vorbim despre sex

  Dan (Jay Mohr) si Melinda (Melora Walters), un tânăr cuplu din Idaho, n-au mai fost „apropiati” cam de multisor. Cînd Dan mărturiseste că s-a culcat cu o chelnerită, Melinda cade într-o depresie adîncă, realizînd că problema lui Dan este chiar ea.

  Regia: John McNaughton
  2 0
  5.6
 • Chain of Fools (2000)

  Gașca de nebuni

  Filmul e o comedie de actiune care se invarteste in jurul furtului unor monede rare. Hotul (Jeff Goldblum) intra intr-o frizerie si nimereste, fara sa stie ce-l asteapta, pe mainile unui frizer cu nervii zdruncinati, care incepe prin a-i taia o...

  Regia: Pontus Löwenhielm, Patrick von Krusenstjerna
  4 0
  6.0
 • Afterglow (1998)

  În amurg

  Doua cupluri, patru oameni nefericiti. In cuplul cel tanar, sotul Jeffrey Byron e un personaj suficient, plictisit deja de viata si indiferent la farmecele sotiei Marianne, care-si doreste cu disperare un copil. In cuplul cel varstnic, sotul Lucky...

  Regia: Alan Rudolph
  3 0
  6.0
 • Happiness (1998)

  Fericire

  O incursiune lucida, dura, in viata unei familii de conditie medie si a celor trei fiice. In spatele aparentei respectabilitati, fiecare dintre cei ce compun aceasta familie sau care intr-un fel sau altul sunt legati de ea, ascund ganduri si...

  Regia: Todd Solondz
  7 2
  7.7
 • Threesome (1994)

  O fată, doi băieți, trei posibilități

  Eddy si Stuart impart dormitorul unui apartament. Din cauza unei erori birocratice, o femeie pe nume Alex este fortata sa locuiasca cu aceastia in acel dormitor.

  Regia: Andrew Fleming
  7 1
  6.3
 • The Road to Wellville (1994)

  Drumul spre Wellville

  Suntem in plin avant al productiei si consumului de fulgi de porumb, iar reformatorul mentalitatii oamenilor este celebrul John Harvey Kellogg. Cativa pelerini, fascinati de mitul faimosului sanatoriu al lui Kellogg se indreapta spre Battle Creek.

  Regia: Alan Parker
  6 0
  5.9
 • Jacob (1994)

  Biblia - Iacov

  Transpunere cinematografica fidela a episodului biblic referitor la intemeierea celor 12 triburi ale lui Israel.

  Regia: Peter Hall
  15 0
  6.5
 • Baby's Day Out (1994)

  Sunt plecat în oraș

  Ce face un bebeluș de 9 luni când se plictisește? Pleacă la plimbare. Cel puțin asta face Bink. Scapă de sub supravegherea părinților și se târăște în stradă. De acum, pentru el începe o aventură incredibilă, iar pentru părinții lui începe coșmarul.

  Regia: Patrick Read Johnson
  22 0
  6.2
 • Red Rock West (1993)

  Un veteran din Marina Americană, onest, dar sărac lipit. Într-o zi el ajunge din întâmplare în micul orăşel Red Rock West, intră într-o cârciuma, iar proprietarul îl confundă cu un ucigaş cu care aranjase să-i omoare soţia. Veteranul intră în joc.

  Regia: John Dahl
  16 1
  7.0
 • Wayne's World (1992)

  Lumea lui Wayne

  Când lingusitorul director al unei televiziuni (Rob Lowe) oferã lui Wayne si lui Garth un contract baban pentru a le înregistra emisiunea de noaptea tâziu, celor doi nu le vine sã creadã cã a dat norocul peste ei.

  Regia: Penelope Spheeris
  7 0
  7.0