Filmele și serialele cu Laura Donnelly

  • Laura Donnelly

    Laura Donnelly

    41 de ani
    Data nașterii: 20.08.1982
    Locul nașterii: Belfast, Northern Ireland, UK
  • Werewolf by Night (2022)

    Noaptea vârcolacului

    Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o...

    Regia: Michael Giacchino
    18 6
    7.1
  • The Nevers (2021)

    Noul serial HBO, a cărui acțiune are loc în Londra victoriană, îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni, majoritatea femei, care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate rigidă.

    Scenariul: Joss Whedon
    168 6
    7.4
  • Tolkien (2019)

    Tolkien: Dincolo de poveste

    Filmul Tolkien explorează anii de inițiere ai autorului rămas orfan, în timp ce își găsește prietenii, dragostea și inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați, la fel ca el.

    Regia: Dome Karukoski
    53 5
    6.8
  • Beowulf: Return to the Shieldlands (2016)

    Beowulf - Întoarcerea în Ținutul Scutului

    Plasat în Scandinavia. Beowulf, un iubit erou al geților, vine în ajutorul lui Hrothgar, regele danezilor, a cărui sală a tronurilor se află sub atacurile monstrului Grendel.

    Scenariul: James Dormer
    12 0
    5.7
  • The Program (2015)

    Minciuna

    Filmul va urmări incitanta ascensiune a celebrului și dizgrațiatului ciclist Lance Amstrong prin anii ’90 și până la începutul anilor 2000 și va dezvălui lupta cu cancerul a sportivului.

    Regia: Stephen Frears
    5 0
    6.5
  • Missing (2012)

    Dispariția

    Becca Winstone (Ashley Judd) află că fiul ei, Michael, a dispărut în timp ce studia în străinătate. Ea începe o cursă contracronometru ca să ajungă în Europa şi să îi dea de urmă. O întorsătură neaşteptată a evenimentelor arată cât de departe este...

    Scenariul: Gregory Poirier
    3 0
    6.9
  • Dread (2009)

    Regia: Anthony DiBlasi
    1 1
    5.6