Filmele și serialele cu Laura Linney

 • Laura Linney

  Laura Linney

  58 de ani
  Data nașterii: 05.02.1964
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Falling (2020)

  Ali(e)nare

  John locuiește cu partenerul lui, Eric, și fiica lor adoptată, Mónica, în California, departe de viața rurală tradițională pe care a lăsat-o în urmă. Willis, tatăl lui John, e un bărbat încăpățânat, care trăiește singur într-o fermă izolată....

  Regia: Viggo Mortensen
  6 1
  6.5
 • Regia: Sally Potter
  10 4
  5.2
 • Tales of the City (2019)

  Cronici din San Francisco

  Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin, cu Laura Linney.

  Scenariul: Lauren Morelli
  4 2
  7.4
 • The Untold Tales of Armistead Maupin (2017)

  Poveștile neștiute ale lui Armistead Maupin

  Documentarul urmărește viața lui Armistead Maupin, autorul seriei de romane „Tales of the City”, de la originile conservatoare până la ascensiunea sa ca activist LGBT.

  Regia: Jennifer M. Kroot, Bill Weber
  0 0
  7.6
 • The Dinner (2017)

  Cina

  Parintii a doi adolescenti se intalnesc la cina pentru a decide ce trebuie facut. Copiii lor au comis o crima...

  Regia: Oren Moverman
  37 17
  4.5
 • Ozark (2017)

  Un consultant financiar din Chicago își mută familia, în secret, în Missouri, Ozark, după ce supără un violent cartel al drogurilor.

  Scenariul: Mark Williams, Bill Dubuque
  238 9
  8.5
 • Nocturnal Animals (2016)

  Animale de noapte

  Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

  Regia: Tom Ford
  65 9
  7.5
 • Sully (2016)

  Sully: Miracolul de pe râul Hudson

  Film biografic despre eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

  Regia: Clint Eastwood
  55 1
  7.4
 • Genius (2016)

  Geniu

  Filmiul spune povestea lui Perkins, un publicist al editurii Scribner, care a lucrat cu genii precum F. Scott Fitzgerald, Hemingway sau Thomas Wolfe. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

  Regia: Michael Grandage
  17 0
  6.5
 • După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman, și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop și Rocksteady, pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială.

  Regia: Dave Green
  54 1
  5.9
 • The Details (2016)

  Detaliile

  The Details este o dramedie despre problemele unui cuplu căsătorit care se luptă cu infidelitatea şi în care ideea de divorţ devine, cel puţin aparent, cea mai bună soluţie. Ca şi cum n-ar fi de ajuns problemele pe care le au deja, în curtea lor...

  Regia: Jacob Aaron Estes
  3 0
  6.1
 • Mr. Holmes (2015)

  Dl. Holmes

  Filmările se concentrează pe un bătrân Sherlock (de 93 de ani), retras de mult din activitate, care își rememorează viața și insistă pe un caz nerezolvat în care a fost implicată o frumoasă femeie

  Regia: Bill Condon
  8 0
  6.8
 • Hyde Park on Hudson (2012)

  Vizita regelui la Hyde Park on Hudson

  În iunie 1939, președintele Roosevelt (Murray) se pregătește să primească vizita reginei și regelui Marii Britanii, care urmează să petreacă un weekend la reședința sa din Hyde Park on Hudson. Această vizită marchează un moment istoric.

  Regia: Roger Michell
  4 1
  5.8
 • Arthur Christmas (2011)

  Marea cursă de Crăciun

  Polul Nord e în mare fierbere: Moș Crăciun a investit mult în tehnologie pentru ca toate operațiunile de distribuire a cadourilor să meargă ca unse... Hm, oare chiar așa se va întâmpla?

  Regia: Barry Cook, Sarah Smith
  12 2
  7.1
 • Sympathy for Delicious (2010)

  Un talent metafizic

  După ce rămâne paralizat în urma unui accident de motocicletă, Dean, un tânăr DJ din Los Angeles își vede năruindu-se cariera atât de promițătoare înainte de eveniment. Întâlnirea providențială cu preotul Roselli îi deschide ochii.

  Regia: Mark Ruffalo
  2 0
  5.7