Filmele și serialele cu Laura Prepon

  • Laura Prepon

    Laura Prepon

    44 de ani
    Data nașterii: 07.03.1980
    Locul nașterii: Watchung, New Jersey, USA
  • That '90s Show (2023)

    Anii '90

    Scenariul: Bonnie Turner, Gregg Mettler, Lindsey Turner
    4 3
    6.4
  • The Hero (2017)

    Eroul

    Hayden este o legenda cu o voce de aur, dar cele mai bune performanțe ale sale au fost cu decenii în urmă. El își petrece zilele fumând iarbă cu fostul său dealer. Asta până când un diagnostic surprinzător îi aduce prioritățile în centrul atenției.

    Regia: Brett Haley
    21 4
    6.5
  • The Girl on the Train (2016)

    Fata din tren

    Fata din tren spune povestea unei tinere care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează...

    Regia: Tate Taylor
    57 14
    6.5
  • Lay the Favorite (2012)

    Jucătoarea

    Povestea lui Beth (Rebecca Hall), o tânără de vreo 30 de ani care ajunge la Las Vegas, unde îl impresionează pe Dink (Willis), un parior profesionist. Beth și Dink vor lua casele de pariuri pe nepregătite.

    Regia: Stephen Frears
    6 1
    4.8
  • October Road (2007)

    Autorul unui recent best-seller revine in orasul natal unde trebuie sa-i infrunte pe cei care i-au fost personaje in populara nuvela...

    Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg
    0 0
    7.4
  • Come Early Morning (2006)

    O nouă iubire

    Lucy Fowler muncitoare in constructii, are o personalitate usor instabila, astfel incat nu reuseste sa-si gaseasca stabilitatea conjugala. Pana apare in micul orasel, Cal Percell, un tip de treaba cu care Lucy incepe o relatie promitatoare...

    Regia: Joey Lauren Adams
    0 0
    6.2
  • Karla (2006)

    Filmul este inspirat dintr-o intamplare adevarata: Paul Bernardo (Collins) si sotia lui, Karla Homolka (Prepon), rapesc, abuzeaza sexual si omoara trei tinere.

    Regia: Joel Bender
    3 2
    5.4
  • Slackers (2002)

    Complicii

    Dave, Sam si Jeff sunt la un pas de absolvirea facultatii, desi sunt experti doar in minciuni, falsuri si eschive. Numai ca, acum, la examenele finale, cei trei smecherasi isi vor gasi nasul in persoana tocilarului facultatii.

    Regia: Dewey Nicks
    1 0
    5.3
  • That '70s Show (1998)

    Anii '70

    Eric e un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, Red și Kitty, pentru a petrece cât mai mult timp cu prietenii lui.

    Scenariul: Bonnie Turner, Terry Turner, Mark Brazill
    36 0
    8.1