Filmele și serialele cu Lauren German

  • Lauren German

    Lauren German

    45 de ani
    Data nașterii: 29.11.1978
    Locul nașterii: Huntington Beach, California, USA
  • Lucifer (2016)

    Lucifer, plictisit să-și trăiască viața în iad ca stăpân al întunericului, se stabilește în L.A., unde începe să facă curățenie în urma oamenilor.

    Scenariul: Tom Kapinos
    1523 36
    8.1
  • The Divide (2011)

    Înstrăinați

    În acest thriller post-apocaliptic, expresiv și violent, nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol.

    Regia: Xavier Gens
    17 2
    5.8
  • Happy Town (2010)

    Ajutorul de şerif din Haplin, un mic orăşel situat în Minnesota pe care localnicii îl alintă cu mândrie Happy Town, se confruntă cu misterul nerezolvat al dispariţiei a şase copii în ultimii zece ani...

    Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg
    4 1
    7.0
  • Made for Each Other (2009)

    Amant pentru soția mea

    Cea mai bună parte din orice căsătorie este consumarea acesteia .Cu toate acestea, Dan - dupa trecerea a 3 luni de mariaj lipsit de sex, intr-un moment de slabiciune se arunca intr-o relatie pasagera cu alta femeie.

    Regia: Daryl Goldberg
    0 0
    4.3
  • Dark Country (2009)

    Țară întunecată

    Dick și Gina se întâlnesc în Las Vegas, se îndrăgostesc unul de celălalt, se căsătoresc și decid să își petreacă luna de miere călătorind cu mașina prin deșert de-a lungul și de-a latul Statelor Unite ale Americii. Să fie asta o idee bună?

    Regia: Thomas Jane
    3 1
    5.3
  • Love and Mary (2007)

    Dragostea și Mary

    Regia: Elizabeth Harrison
    1 0
    5.4
  • Hostel: Part II (2007)

    Căminul ororilor 2

    Horror-ul lui Eli Roth care a șocat întreaga lume a fost readus pe ecrane cu o a doua parte. Este povestea a trei tinere americance care studiază arta la Roma și sunt atrase într-o întunecată lume a torturii.

    Regia: Eli Roth
    6 2
    5.5
  • The Texas Chainsaw Massacre (2003)

    Masacrul din Texas

    Pe 20 august 1973, politia a fost chemata la o ferma indepartata, proprietatea lui Thomas Hewitt, fostul jupuitor de capete de la abatorul local din Tinutul Travis, Texas. In aceasta resedinta izolata au fost gasite resturile a 33 persoane...

    Regia: Marcus Nispel
    20 1
    6.2
  • A Walk to Remember (2002)

    O iubire de neuitat

    Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile...

    Regia: Adam Shankman
    54 2
    7.3
  • Down to You (2000)

    Îndrăgostiți... ca la 16 ani

    Filmul este o poveste de dragoste dintre doi tineri. Dar, ca si in viata de zi cu zi, marile povesti de dragoste nu sunt mereu pe deplin fericite. Ramane de vazut daca protagonistii, Al si Imogen, reusesc sa-si salveze relatia.

    Regia: Kris Isacsson
    3 1
    5.0