Filmele cu Laurence Mason

  • Laurence Mason

    Laurence Mason

    58 de ani
    Data nașterii: 02.10.1965
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • City of Lies (2018)

    Orașul minciunilor

    Bazat pe povestea adevărată a unuia dintre cele mai cunoscute cazuri nesoluționate din ultima vreme, filmul dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac.

    Regia: Brad Furman
    41 5
    6.5
  • Stitch (2013)

    Regia: Ajai
    1 0
    3.1
  • The Lincoln Lawyer (2011)

    Avocatul din limuzină

    Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.

    Regia: Brad Furman
    38 2
    7.3
  • The Take (2007)

    Răzbunare fără limite

    Felix e soferul unei masini de transport blindate, se straduieste din greu sa castige o paine pentru sotia sa Marina (Rosie Perez) si cei doi copii. Viata familiei este complet data peste cap dupa ce Felix supravietuieste in mod miraculos unui jaf.

    Regia: Brad Furman
    2 1
    5.8
  • Hackers (1995)

    Meșteritorii

    Dade Murphy era un hacker chiar și în copilărie. A fost arestat și i s-a interzis să folosească orice calculator până la vârsta de 18 ani. Apoi se mută la New York pentru a se întâlni un grup de hackeri. De asemenea, se îndrăgostește de Kate Libby.

    Regia: Iain Softley
    28 1
    6.2
  • The Crow (1994)

    Corbul

    Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

    Regia: Alex Proyas
    53 3
    7.5