Filmele cu Laurie Holden

  • Laurie Holden

    Laurie Holden

    54 de ani
    Data nașterii: 17.12.1969
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Arctic Dogs (2019)

    Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

    Swifty (Jeremy Renner), o vulpe polară, visează să devină Top Dog, adică să intre în elita curierilor husky. Ca să își demonstreze abilitățile de câine de top, Swifty pornește în misiunea de a livra în timp record un colet către o locație secretă.

    Regia: Aaron Woodley
    3 0
    4.8
  • Dragged Across Concrete (2018)

    De cealaltă parte a justiției

    După ce în presă apare un video cu un abuz de putere, polițiștii Brett și Anthony sunt suspendați. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

    Regia: S. Craig Zahler
    173 29
    6.9
  • Pyewacket (2017)

    O tânără inadaptată, plină de frustrari, invită în lumea noastră o forță întunecată după ce, mai mult în joacă, invocă într-o pădure spiritul unei vrăjitoare căreia îi cere să-i ucidă mama.

    Regia: Adam MacDonald
    7 2
    5.8
  • Dumb and Dumber To (2014)

    Mai tăntălău, mai gogoman

    Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul și gogomanul, iar Jeff Daniels și Jim Carrey sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existențele peste cap

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    16 0
    5.6
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1
  • Silent Hill (2006)

    Dealul silențios

    Silent Hill este povestea unei femei pe nume Rose, care o caută pe fiica ei, Sharon, printr-un oraș foarte straniu, aparent abandonat. Femeia trebuie să-și salveze copilul care e pe moarte, și din disperare ajunge într-un univers alternativ...

    Regia: Christophe Gans
    36 4
    6.5
  • Bailey's Billion$ (2005)

    Miliardul lui Bailey

    O miliardara excentrica isi lasa intreaga avere celui mai apropiat prieten, cainele Bailey, un Golden retriever inteligent si afectuos. Protestele familiei dezmostenite nu intarzie sa apara, ba iau chiar forme extreme: nepotul batranei si sotia...

    Regia: David Devine
    0 0
    4.1
  • Fantastic Four (2005)

    Cei patru fantastici

    Visul inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards e pe cale sa se realizeze. El este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman.

    Regia: Tim Story
    52 1
    5.7
  • The Majestic (2001)

    Maiestuosul

    Peter Appleton (Jim Carrey) este un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes, are o iubita, o cariera in ascensiune. Cand totul ii merge atat de bine, ceva din trecutul lui ii da viata peste cap.

    Regia: Frank Darabont
    2 0
    6.9
  • Expect No Mercy (1995)

    Masini ucigase

    Actiunea filmului are loc intr-o realitate virtuala acolo unde absolut totul este posibil datorita computerului si a artelor martiale. Agentul federal Justin Vanier (Billy Blanks) a primit misiune de a se infiltra in Academia de Arte Virtuale in...

    Regia: Zale Dalen
    0 0
    4.5