Filmele cu Lee Montague

  • Lee Montague

    Lee Montague

    96 de ani
    Data nașterii: 16.10.1927
    Locul nașterii: Bow, London, England, UK
  • Madame Sousatzka (1988)

    Doamna Sousatzka

    Manek are 15 ani, locuieste la Londra si este un pianist foarte talentat, insa, ca fiu al unei indience sarace si divortate, are putine sanse de afirmare. Cu toate astea, speranta se iveste intr-o zi, in persoana doamnei Sousatzka (Shirley...

    Regia: John Schlesinger
    0 0
    6.6
  • Lady Jane (1986)

    Anul 1553. Cu binecuvântarea familiei regale, aristocrația jefuia proprietățile bisericii, fura cele mai frumoase ferme și în general lua ce era mai bun. Verișoara lui Henry al VIII-lea, Jane nu împărtășea conduita, dar putea aduce ea o schimbare?

    Regia: Trevor Nunn
    12 1
    7.1
  • Brass Target (1978)

    Conspirația

    Ce-ar fi dacă generalul George S. Patton nu a murit într-un accident, cum spune istoria, ci din cauza unui asasin plătit? Trei ofițeri aliați din Germania ocupată fură o adevărată comoară în aur. De investigarea jafului se ocupă generalul Patton.

    Regia: John Hough
    7 0
    5.9
  • Mahler (1974)

    Povestea vieții compozitorului austriac Gustav Mahler este spusă prin intermediul unor amintiri pe măsură ce Mahler și soția lui discută despre căsnicia lor.

    Regia: Ken Russell
    4 0
    7.0
  • Brother Sun, Sister Moon (1972)

    Fratele soare, sora lună

    FRATE SOARE, SORĂ LUNA în regia lui Franco Zeffirelli se concentrează asupra primilor ani din viața lui Francis de Assisi care caută comuniunea cu natura renunțând la averea familiei sale în încercarea de a-și afla destinul ușurat de povara...

    Regia: Franco Zeffirelli
    9 1
    7.2
  • The High Commissioner (1968)

    Nimeni nu aleargă mereu

    Regia: Ralph Thomas
    4 0
    6.0
  • How I Won the War (1967)

    Cum am câștigat războiul?

    O satiră despre experiențele unui pluton al Armatei Britanice încorporat în cel de-al doilea Război Mondial. Comandantul plutonului, Locotenent Goodbody, este un Don Quixote bine intenționat, care nu învață niciodată din experiență.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.5
  • Billy Budd (1962)

    Regia: Peter Ustinov
    4 1
    7.8
  • The Savage Innocents (1960)

    Inocenți sălbatici

    Un eschimos care a avut foarte puține contacte cu albii ucide accidental un misionar, ajungând pe mâinile poliției din cauza faptei sale.

    Regia: Nicholas Ray
    7 0
    6.8
  • Moulin Rouge (1953)

    Filmul prezinta toate etapele vietii pictorului Henri de Toulouse-Lautrec, admirabil restituite cu o veridicitate tulburatoare, intr-o ambianta plina de veselie si de incredere, intotdeauna de o exemplara sobrietate.

    Regia: John Huston
    Oscar-uri:
    15 0
    7.0