Filmele cu Leehom Wang

  • Leehom Wang

    Leehom Wang

    47 de ani
    Data nașterii: 17.05.1976
  • UglyDolls (2019)

    UglyDolls: Păpuși în Bucluc

    În adorabilul și foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Cântată și viu colorată, animația “UglyDolls: Păpuși în Bucluc” promovează frumusețea interioară și prietenia adevărată

    Regia: Kelly Asbury
    11 1
    5.1
  • Blackhat (2015)

    Hacker

    Cu ajutorul unui hacker condamnat la 15 ani de închisoare, agenți din SUA și China vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong și din China până în Jakarta, în urmărirea unui infractor cibernetic care amenință siguranța lumii.

    Regia: Michael Mann
    36 3
    5.5
  • Little Big Soldier (2010)

    Ultimul soldat

    Un soldat vârstnic (Jackie Chan) răpeşte un tânăr general al unui popor inamic (Lee-Hom Wang) ca apoi să-l târască într-o lungă şi aventuroasă călătorie cu scopul de a colecta, într-un final, recompensa.

    Regia: Ding Sheng
    9 1
    6.9
  • Lust, Caution (2007)

    Ultima dorință

    In Shanghai-ul anilor '40, un grup de tineri partizani planuiesc sa ucida un important oficial chinez, "cumparat" de japonezi. Momeala este frumoasa Wang Jiazhi, o tanara fata, care trebuie sa-l seduca pe puternicul domn Yee si sa-l atraga in cursa.

    Regia: Ang Lee
    11 1
    7.5
  • Moon Child (2003)

    Regia: Takahisa Zeze
    0 0
    6.2
  • China Strike Force (2000)

    Forța de intervenție

    Un tanar ofiter de securitate, Darren, este chemat sa faca parte din Echipa 808, care lupta impotriva traficului de droguri si a coruptiei din China. Noriko, ofiter al Interpolului japonez, colaboreaza cu Darren pentru a pune capat actiunilor...

    Regia: Stanley Tong
    3 0
    5.3