Filmele și serialele cu Lela Rochon

  • Lela Rochon

    Lela Rochon

    60 de ani
    Data nașterii: 17.04.1964
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Training Day (2017)

    Scenariul: Will Beall
    9 0
    6.1
  • Supremacy (2014)

    Regia: Deon Taylor
    2 0
    5.7
  • Blood Done Sign My Name (2010)

    Cu sânge mi-am semnat numele

    O dramă bazată pe o povestea adevărată în care un veteran de culoare din epoca Vietnamului este ucis de un om de afaceri alb, care este ulterior achitat. Complotul se concentrează pe rolul unui profesor de liceu local și pe tulburările civile care...

    Regia: Jeb Stuart
    2 0
    6.5
  • First Daughter (2004)

    Prima fică

    Samantha este o tanara domnisoara al carei tata, "primul om al tarii", este in pragul alegerilor in urma carora spera sa ramana in functie. Dupa o viata traita sub privirile agentilor secreti, ea viseaza la experienta normala a vietii de student.

    Regia: Forest Whitaker
    9 2
    5.1
  • Knock Off (1999)

    Afaceri necurate

    Marcus duce o viață liniștită la Hong Kong, lucrând că agent de vânzări. Ray prinde de veste că se pune la cale o conspirație. Mafiea rusă vrea să pună pe piața neagră un lot de micro-bombe ultrasofisticate destinate terorismului internațional.

    Regia: Tsui Hark
    31 0
    4.8
  • Any Given Sunday (1999)

    Duminică, pierzi sau câștigi

    Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.

    Regia: Oliver Stone
    18 0
    6.9
  • The Big Hit (1998)

    Lovitura cea mare

    Mafiotul Malvin este pus de seful sau sa o rapeasca pe fiica unui industrias japonez, dar aceasta este chiar fina acestuia. Sotia sefului angajeaza asasini pentru rezolvarea problemei, in timp ce Malvin se indragosteste fara veste de victima sa.

    Regia: Kirk Wong Chi-Keung
    25 0
    6.0
  • Gang Related (1997)

    Intre lege si crima

    Divinci si Rodriguez sunt doi politisti corupti, care au probleme serioase create de lipsa banilor. Ca sa faca rost de banii care le lipsesc, cei doi incep sa vanda drogurile confiscate de politie, iar apoi ucid cumparatorii.

    Regia: Jim Kouf
    11 2
    6.4
  • The Chamber (1996)

    Camera Morții

    Dupa ani de zile de detentie, un barbat asteapta in celula mortii sa fie executat. Un tanar avocat lupta sa obtina anularea sentintei, desi nu s-a indoit nici o clipa de vinovatia clientului sau. Dar intre avocat si client exista o legatura speciala.

    Regia: James Foley
    14 2
    6.0
  • Boomerang (1992)

    Bumerangul

    Marcus este angajat al unei companii de publicitate. Viata profesionala plina de succes este completata de o viata personala cel putin la fel de activa, cuceririle sale fiind dese si lipsite de interes si stabilitate.

    Regia: Reginald Hudlin
    10 0
    5.6
  • Harlem Nights (1989)

    Nopti in Harlem

    Sugar Ray, unul dintre patronii unui casino ilegal, incearca sa faca fata presiunilor exercitate de un grup de gangsteri dar si de politisti corupti, care doresc sa il vada pe Ray scos din afaceri.

    Regia: Eddie Murphy
    23 1
    6.1