Filmele și serialele cu Leland Orser

  • Leland Orser

    Leland Orser

    63 de ani
    Data nașterii: 06.08.1960
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Julian Kaye a fost întotdeauna un obiect al dorinței, atât de mult încât oamenii sunt dispuși să-l distrugă pentru a-l avea. Exonerat, după 15 ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, detectivul care l-a băgat după gratii încearcă să...

    Scenariul: David Hollander
    32 1
    7.0
  • Corporate Animals (2019)

    Animale corporatiste

    Lucy este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico.

    Regia: Patrick Brice
    7 3
    4.5
  • I Am the Night (2019)

    Eu sunt noaptea

    Povestea Faunei Hodel, care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului său, drumul o duce pe căi sinistre care se învârt în jurul unui ginecolog de renume.

    Scenariul: Sam Sheridan
    50 5
    6.9
  • The Devil's Candy, regizat de australianul Sean Byrne, spune povestea unui pictor care devine posedat de forțe demonice după ce se mută împreună cu familia în casa visurilor dintr-un orășel din Texas.

    Regia: Sean Byrne
    10 2
    6.4
  • Berlin Station (2016)

    Divizia din Berlin

    Serialul spune povestea lui Daniel Miller, care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin. Meyer are o misiune secretă: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod "Thomas Shaw."

    Scenariul: Olen Steinhauer
    203 11
    7.6
  • Faults (2014)

    Regia: Riley Stearns
    3 0
    6.7
  • Taken 3 (2014)

    Taken 3: Teroare în L.A.

    În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

    Regia: Olivier Megaton
    83 2
    6.0
  • The Guest (2014)

    Musafirul

    Familia Peterson se confruntă cu pierderea fiului lor în războiul din Afganistan. Încă îndurerați de moartea acestuia, primesc vizita lui David Collins, un tânăr care se prezintă drept prieten al defunctului și care reușește imediat să se facă...

    Regia: Adam Wingard
    17 4
    6.7
  • Taken 2 (2012)

    Taken 2: Teroare în Istanbul

    În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-și salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanților de carne vie albanezi.

    Regia: Olivier Megaton
    84 1
    6.2
  • Malone (2009)

    Detectivul Malone

    Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

    Regia: Russell Mulcahy
    6 0
    5.8
  • Taken (2008)

    Teroare în Paris

    Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva

    Regia: Pierre Morel
    119 1
    7.7
  • The Good German (2006)

    Misterele Berlinului

    Corespondentul Jake tocmai a ajuns la Conferința de Pace de la Potsdam. Liderii Aliați se vor întâlni pentru a hotărî soarta Germaniei și a Europei proaspăt eliberate, sperând de asemenea să găsească ceea ce a mai rămas de valoare pentru ei.

    Regia: Steven Soderbergh
    4 1
    6.0
  • Homeland Security (2004)

    Securitatea patriei

    Viata este o tesatura complexa, întretaiata de fire si modele. Dar, daca firele se incurca si modelele se estompează, tesatura risca sa se destrame... Scott Glenn (Vanatoarea lui Octombrie Rosu), Tom Skerritt (Top Gun), Grant Show si Leland...

    Regia: Daniel Sackheim
    2 0
    4.2
  • Twisted (2004)

    Distorsionarea

    Jessica, al cărei tată era un criminal în serie, este acum ofiţer de poliţie. Dar, în timp ce investighează o crimă, se trezeşte în mijlocul propriei investigaţii atunci când foştii ei iubiţi încep să moară cu o viteză ameţitoare.

    Regia: Philip Kaufman
    15 1
    5.3
  • Confidence (2003)

    Tras pe sfoară

    Ceea ce nu știe Jake Vig poate fi chiar ceea ce îl poate ucide. Jake este un hoț viclean și foarte isteț, care a sustras mii de dolari de la un „oarecare” Lionel Dolby, ajutat fiind de echipa sa.

    Regia: James Foley
    7 1
    6.6