Filmele și serialele cu Len Cariou

  • Len Cariou

    Len Cariou

    84 de ani
    Data nașterii: 30.09.1939
    Locul nașterii: Winnipeg, Manitoba, Canada
  • Bumblebee (2018)

    Bondarul

    Charilie, o tânără de aproape 18 ani, îl găsește pe Bumblebee cu răni adânci și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

    Regia: Travis Knight
    369 23
    6.7
  • Death Wish (2018)

    Death wish - Răzbunarea

    Death Wish este inspirat din seria cu același nume ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson, arhitect și fost militar, transformat într-un justițiar al New York-ului după ce familia îi este distrusă de un grup de infractori violenți.

    Regia: Eli Roth
    319 32
    6.3
  • Blue Bloods (2010)

    Sânge albastru

    Scenariul: Mitchell Burgess, Robin Green
    340 4
    7.7
  • The Onion Movie (2008)

    Filmul artistic Ceapa

    Un amalgam de interpretari satirice ale evenimentelor lumii, dar si ale curiosului comportament uman...

    Regia: Tom Kuntz, Mike Maguire
    5 0
    6.2
  • 1408 (2007)

    Camera 1408

    Ecranizare a unei povestiri de Stephen King. Mike e un om foarte practic şi cu sânge rece. Nebăgând în seamă avertismentele directorului hotelului Dolphin, el se cazează, deşi hotelul este celebru pentru fantomele sale.

    Regia: Mikael Håfström
    23 0
    6.8
  • Sex Traffic (2004)

    O miniserie in doua parti, difuzata de Channel 4, care a facut audiente record si i-a adus Anei Maria Marinca premiul BAFTA pentru televiziune. Povestea zguduitoare a doua tinere moldovence fortate sa se prostitueze de-a lungul Europei.

    2 0
    7.8
  • The Skulls III (2004)

    Societatea secretă III

    Taylor, o tânãrã sexy, în ultimul an la colegiu, este hotãrâtã sã devinã prima femeie admisã în societatea secretã Craniile. Dupã ce forteazã mâna Consiliului, Taylor îsi dã seama cã e o victimã într-o lume a deziluziilor, a intimidãrii si a crimei.

    Regia: J. Miles Dale
    4 0
    4.7
  • Secret Window (2004)

    Fereastra secretă

    Deşi ar trebui să fie în faţa calculatorului scriind o carte nouă, sau măcar să-şi plimbe câinele pe malul lacului strălucitor de lângă cabana sa modestă, autorul de succes Rainey (Johnny Depp) doarme pe canapeaua sa preferată până la 16 ore pe zi

    Regia: David Koepp
    21 2
    6.5
  • About Schmidt (2002)

    Despre Schmidt

    Un agent de asigurari se trezeste ca pensionarea e mai dificila decat monotonia pe care a indurat-o mai bine de 40 de ani la serviciu. Atunci cand sotia-i moare brusc, Schmidt o ia razna. El spera sa se reconcilieze cu fiica instrainata.

    Regia: Alexander Payne
    20 1
    7.2
  • Executive Decision (1996)

    Ultima decizie

    Un grup de teroristi islamisti plaseaza la bordul unui avion de pasageri ocupat la maxima capacitate o bomba a carei explozie ar putea distruge nu numai aeronava, incarcata cu mari rezerve de combustibil, ci si intreg Washingtonul.

    Regia: Stuart Baird
    27 0
    6.5
  • Never Talk to Strangers (1995)

    Legături riscante

    Sarah Taylor, psiholog criminalist, il cunoaste intr-un supermarket pe Tony Ramirez. Ea se arunca fara rezerve in aceasta relatie. Cand incepe sa primeasca amentari, Sarah nu stie daca pericolul vine dinspre criminalii periculosi sau de la Tony.

    Regia: Peter Hall
    9 1
    5.2
  • Lady in White (1988)

    Femeia în alb

    Regia: Frank LaLoggia
    3 1
    6.5