Filmele și serialele cu Leni Parker

  • Leni Parker

    Leni Parker

    57 de ani
    Data nașterii: 05.11.1966
    Locul nașterii: New Brunswick, Canada
  • Transformers: Rise of the Beasts (2023)

    Transformers: Ascensiunea bestiilor

    Transformers: Ascensiunea bestiilor se bazează pe serialul animat "Beast Wars" din universul "Transformers" și prezintă roboți cu capacitatea de a se transforma în animale de vânătoare.

    Regia: Steven Caple Jr.
    160 13
    6.0
  • Regia: Denys Arcand
    2 0
    5.5
  • The Hound of the Baskervilles (2000)

    Câinele din Baskervilles

    De 350 de ani, un demon malefic bantuie domeniul baronului Baskerville situat in mlastinile dezolante ale Angliei. Nimeni nu stie daca fiara uriasa si turbata este un blestem supranatural sau un animal ce ucide la comanda altcuiva. Dupa ce sir...

    Regia: Rodney Gibbons
    1 0
    5.9
  • The Education of Little Tree (1997)

    Moștenirea regăsită

    Little Tree este un baietel cherokee in varsta de 8 ani, care, dupa ce isi pierde parintii, traieste alaturi de bunicii sai indieni. El incepe sa invete ce inseamna cu adevarat stilul de viata al indienilor cherokee.

    Regia: Richard Friedenberg
    1 0
    7.1
  • O specie extraterestra androgina, numita Taelon, soseste pe pamant promitand cu compasiune oprirea crimelor, a bolilor si suferintelor omenesti. Suspiciunile asupra Taelonilor duc la aparitia unei miscari de rezistenta. Rezistenta afla curand ca...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    9 0
    6.2
  • Screamers (1996)

    Asasinii cibernetici

    Anul 2078. Pe o planetă îndepărtată, exploatată minier de oameni, măcinată de un deceniu de razboaie, oamenii de știință au creat arma perfectă: o mașinărie tăioasă, capabilă să se multiplice singură, cunoscută ca Screamers.

    Regia: Christian Duguay
    25 1
    6.3