Filmele și serialele cu Leon

  • Leon

    Leon

    62 de ani
    Data nașterii: 08.03.1962
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Swarm (2023)

    Scenariul: Donald Glover, Janine Nabers
    1 0
    7.1
  • A Day to Die (2022)

    O zi pentru a muri

    Regia: Wes Miller
    41 13
    3.5
  • Capers (2008)

    Spărgătorii

    Disperat să-și îmbunătățească viață, new-yorkezul Fitz (Danny Masterson) pune la cale un plan de a jefui un bogat și detestat proprietar de casă de amanet.

    Regia: Julian M. Kheel
    0 0
    5.1
  • Buffalo Soldiers (2001)

    Bișnițari în uniformă

    Un soldat detașat în cadrul bazei militare din Berlin, însărcinat cu aprovizionarea bazei, ajunge, chiar înainte de căderea zidului în 1989, să construiască  o adevărată piață neagră, pe care o aproviziona din plin cu droguri și cu arme. 

    Regia: Gregor Jordan
    10 2
    6.7
  • Bats (1999)

    Lilieci

    Un experiment guvernamental care nu a mers aşa cum se spera transformă liliecii dintr-un oraş texan în creaturi foarte agresive şi inteligente, care terorizează viaţa locuitorilor din Gallup.

    Regia: Louis Morneau
    3 1
    4.0
  • Above the Rim (1994)

    Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie și Thomas 'Shep' Sheppard, toți trei legați prin ițe foarte încurcate ce le fac viețile complicate și dramatice. Kyle este un promițător baschetbalist din echipa liceului la care...

    Regia: Jeff Pollack
    6 0
    6.6
  • Cool Runnings (1993)

    Echipa de bob

    Lui Irving îi sunt retrase medaliile de aur de la Olimpiade după ce se află că şi-a adăugat greutate în bob. Ani mai târziu, Derice, fiul unui prieten al lui Irv, ratează calificarea la proba de sprint, dar decide să participe la Jocurile Olimpice.

    Regia: Jon Turteltaub
    16 1
    7.0
  • Cliffhanger (1993)

    Luptă la înălțime

    Pentru a-și depăsi limitele, Gabe încearcă să escaladeze un "pervaz" montan la o altitudine de 800 de metri. Din cauza echipamentului, Gabe cade și este grav rănit. După aproape un an, Gabe este contactat pentru o misiune de salvare în aceeași zonă.

    Regia: Renny Harlin
    55 2
    6.5
  • Band of the Hand (1986)

    Delincvenții

    Producatorul Michael Mann vine cu un film plin de actiune si umor in acest thriller al anilor ’80 – DELICVENTII. Regizat de Paul Michael Glaser (Serialul TV “Starsky & Hutch”), cu o distributie plina de viitoare staruri Laurence Fishburne,...

    Regia: Paul Michael Glaser
    4 0
    6.1