Filmele cu Leonardo Cimino

  • Leonardo Cimino

    Leonardo Cimino

    Data nașterii: 04.11.1917
    Decedat: 03.03.2012 (94 de ani)
  • Waterworld (1995)

    Lumea apelor

    Waterworld e un SF a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator, cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca.

    Regia: Kevin Reynolds
    81 2
    6.3
  • Q & A (1990)

    Investigatie periculoasa

    Locotenentul Mike Brennan (Nick Nolte) impusca un traficant de droguri hispanic si, din acel moment, incep problemele. Filmul, inspirat dupa romanul lui Edwin Torres, un judecator faimos, prezinta viata agitata a locotenentului Mike Brennan.

    Regia: Sidney Lumet
    4 0
    6.6
  • Moonstruck (1988)

    Visătorii

    Un savant amestec de comedie si drama, remarcabil sustinut de un dialog absolut savuros. Loretta, o vaduva superstitioasa, cu un trecut incert, accepta cererea in casatorie pe care i-o adreseaza Johnny - cum altfel decat in genunchi?

    Regia: Norman Jewison
    Oscar-uri:
    33 4
    7.2
  • Dracula este real si planuieste sa stapaneasca lumea si de aceea cauta alti monstrii legendari pentru a-l ajuta. Un grup de copii afla planul si se pregatesc pentru a-i confrunta.

    Regia: Fred Dekker
    4 0
    6.9
  • Dune (1984)

    Actiunea se petrece in anul 10.191, dar intriga e cat se poate de acuala: Dune sau Arrakis este o planeta desertica considerata extrem de valoroasa datorita resurselor sale naturale, folosite drept combustibil pentru calatoriile spatiale.

    Regia: David Lynch
    86 8
    6.3
  • Filmul prezinta o familie italo-americana care se muta intr-o casa noua fara sa stie ca aceasta fusese construita pe un stravechi cimitir indian. Odata cu schimbarea locuintei fiul cel mare incepe sa se comporte din ce in ce mai ciudat.

    Regia: Damiano Damiani
    2 0
    5.6
  • The Man in the Glass Booth (1975)

    Barbatul din boxa de sticla

    Drama, adaptarea piesei cu acelasi titlu a lui Robert Shaw, inspirata – la randul sau – de destinul lui Otto Adolf Eichman, fost comandant al unui lagar de concentrare nazist. Arthur Goldman, prosper om de afaceri new-yorkez, e rapit de un grup de...

    Regia: Arthur Hiller
    7 1
    7.0
  • Jeremy (1973)

    Susan și Jeremy

    Regia: Arthur Barron
    1 0
    6.9