Filmele și serialele cu Leslie Hope

  • Leslie Hope

    Leslie Hope

    58 de ani
    Data nașterii: 06.05.1965
    Locul nașterii: Halifax, Nova Scotia, Canada
  • Jesse Stone: Lost in Paradise (2015)

    Jesse Stone: pierdut în Paradise

    Jesse Stone investighează moartea unei alte victime a unui criminal în serie din Boston. Presupusul ucigaș a fost capturat, dar Stone crede că este vorba de altceva care pune în pericol mai multe vieți.

    Regia: Robert Harmon
    16 2
    7.2
  • Crimson Peak (2015)

    Vârful stacoji

    Edith (Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-și refacă viața după un eveniment tragic. Ea se lasă cucerită de un misterios și șarmant gentleman, Thomas (Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak

    Regia: Guillermo del Toro
    33 2
    6.5
  • The River (2012)

    Râul

    Pregătește-te să te întorci în vegetația luxuriantă subtropicală, pentru că The River te poartă în jungla amazoniană. Aici este locul unde a dispărut cu o jumătate de an în urmă popularul explorator și creator de emisiuni despre natură Emmet Cole...

    Scenariul: Oren Peli, Michael R. Perry
    2 0
    6.8
  • Formosa Betrayed (2009)

    Formosa trădată

    Filmul este inspirat din fapte reale ce au in centrul lor asasinarea unui profesor universitar de origine taiwaneza de la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, in 1981.

    Regia: Adam Kane
    4 0
    6.1
  • Jesse Stone: Thin Ice (2009)

    Misiunea lui Jesse Stone

    Jesse şi căpitanul Healy sunt împuşcaţi în timpul unei operaţiuni. Între timp, o scrisoare încriptată o conduce pe mama unui copil răpit la Stone. Deşi fiul ei a fost declarat mort, femeia speră că poliţistul va redeschide cazul.

    Regia: Robert Harmon
    7 0
    7.1
  • Never Back Down (2008)

    Nu da înapoi

    Jake Tyler s-a mutat de curand in Orlando cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un "outsider" cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja, Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere...

    Regia: Jeff Wadlow
    31 3
    6.5
  • Karol - The Pope, the Man (2006)

    Karol, Papa care a rămas om

    Regia: Giacomo Battiato
    1 0
    6.5
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Blackout Effect (1998)

    Coliziunea

    Henry Drake e un controlor de trafic oarecum excentric care încearcă să ajute la aterizarea avioanelor aglomerate deasupra Chicago-ului. Ceva nu merge cum trebuie și un avion de linie se ciocnește în aer de un avion tip cargo, provocând moartea a...

    Regia: Jeff Bleckner
    0 0
    5.7
  • Men at Work (1990)

    Bărbați la muncă

    Carl si Jones sunt doi tineri care lucreaza ca gunoieri. Dupa ce Carl e martor la o crima, cei doi incearca sa rezolve pe cont propriu cazul.

    Regia: Emilio Estevez
    14 0
    5.9
  • Talk Radio (1989)

    Un moderator de talk show nepoliticos şi dispreţuitor devine copleşit de ura care s-a construit în jurul programului său, chiar înainte de a fi transmis la nivel naţional.

    Regia: Oliver Stone
    5 0
    7.2
  • Sword of Gideon (1986)

    Sabia răzbunării

    Regia: Michael Anderson
    3 0
    7.0