Filmele cu Leslie Mann

  • Leslie Mann

    Leslie Mann

    52 de ani
    Data nașterii: 26.03.1972
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Regia: Cooper Raiff
    23 2
    7.3
  • Blithe Spirit (2020)

    Spiritul vesel

    Scriitorul de romane polițiste Charles (Dan Stevens) suferă de blocajul scriitorului și încearcă să-și termine primul scenariu. Noua lui soție, Ruth (Isla Fisher), care pare de-a dreptul perfectă, încearcă să-l ajute să se concentreze, ca să-și...

    Regia: Edward Hall
    46 9
    5.4
  • The Croods: A New Age (2020)

    Familia Crood: Vremuri Noi

    Familia Crood a supraviețuit unei serii de pericole, de la creaturi cu colți uriași până la, nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ.

    Regia: Joel Crawford
    130 7
    6.9
  • Blockers (2018)

    Interzis la... sex

    După ce află că intenționează să își piardă virginitatea în seara balului, părinții unor adolescente pornesc într-o misiune ultra-secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil.

    Regia: Kay Cannon
    96 24
    6.2
  • The Comedian (2016)

    Regia: Taylor Hackford
    34 3
    5.8
  • How to Be Single (2016)

    Cum să fii singur și fericit

    Oraşul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

    Regia: Christian Ditter
    16 7
    6.1
  • Little Birds (2016)

    Când prinzi aripi

    Regia: Elgin James
    0 1
    6.1
  • Vacation (2015)

    Vacanță cu peripeții

    Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    22 3
    6.1
  • The Other Woman (2014)

    Cealaltă femeie

    După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta, își dă seama că are multe în comun cu ea. Cele două plănuiesc răzbunarea.

    Regia: Nick Cassavetes
    32 2
    6.0
  • Mr. Peabody & Sherman (2014)

    Dl. Peabody și Sherman

    Filmul vorbeşte despre cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când "stăpânul" său alege să folosească fără permisiune maşina timpului, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control.

    Regia: Rob Minkoff
    5 0
    6.8
  • The Bling Ring (2013)

    Hoții de celebritate

    Regizoarea câştigătoare de Oscar Sofia Coppola se inspiră din evenimente petrecute în realitate pentru a pătrunde în lumea adolescenţilor care-şi lasă naivitatea şi entuziasmul amplificate de cultul celebrităţilor. Membrii grupului ne prezintă...

    Regia: Sofia Coppola
    5 0
    5.6
  • This Is 40 (2012)

    Așa-i la 40 de ani!

    Spin off al comediei Un pic însărcinată, succesul de casă din 2007, noua poveste a lui Judd Apatow ne face cunoștință cu cuplul Pete și Debbie când aceștia se apropie de un prag nedorit: nesuferita vârstă de 40 de ani

    Regia: Judd Apatow
    12 2
    6.2
  • ParaNorman (2012)

    Norman, un băiat în stare să comunice cu morţii, va avea de înfruntat zombie, fantome, vrăjitoare şi, mai răi decât toţi, adulţi, pentru a-şi salva micul orăşel de un blestem vechi de veacuri.

    Regia: Sam Fell, Chris Butler
    7 0
    7.0
  • The Change-Up (2011)

    Dacă aș fi... tu?

    Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

    Regia: David Dobkin
    40 1
    6.3