Filmele cu Leslie Stefanson

  • Leslie Stefanson

    Leslie Stefanson

    52 de ani
    Data nașterii: 10.05.1971
    Locul nașterii: Fargo, North Dakota, USA
  • Alien Hunter (2003)

    Alien: Vânătoarea

    Este doar o zi de rutina pentru echipa de cercetare stationata in cel mai izolat punct din Antarctica, insa doar pana cand satelitul de comunicatii receptioneaza un semnal misterios provenind de la un obiect ciudat, aflat la cativa metri sub gheata.

    Regia: Ron Krauss
    14 4
    5.1
  • The Hunted (2003)

    Animal de pradă

    Regizorul dă viață poveștii unui fost antrenor al trupelor speciale (Tommy Lee Jones), care trebuie să se confrunte cu fostul său elev (Benicio Del Toro), unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat.

    Regia: William Friedkin
    41 3
    6.1
  • The Stick Up (2002)

    Regia: Rowdy Herrington
    0 0
    6.3
  • Desert Saints (2002)

    Deșertul fugarilor

    Banks este un asasin care lucreaza pentru cartelurile de droguri din America Latină. El ia femei solitare, le foloseste pentru scurt timp pentru un „job”, apoi le ucide.

    Regia: Richard Greenberg
    6 1
    6.0
  • Unbreakable (2000)

    Indestructibilul

    Un film despre un bărbat care își dă seama că este aproape invincibil când este singurul supraviețuitor al unui accident de tren, iar un străin misterios îi oferă bărbatului o explicație ciudată.

    Regia: M. Night Shyamalan
    88 11
    7.3
  • The General's Daughter (1999)

    Fiica generalului

    Ofiterul Paul Brenner (John Travolta) ancheteaza imprejurarile in care a murit capitanul Elisabeth Campbel. Chiar daca secretele din armata sunt foarte bine pastrate el are misiunea de a descoperi adevarul si de a aresta faptasul.

    Regia: Simon West
    31 0
    6.4
  • Flubber (1997)

    Cauciucul zburător

    Având multe pe cap, zăpăcitul cercetător Phillip are ca asistent un robot zburător, Weebo, care-l ajută la crearea unei substanțe care nu numai că este o nouă sursa de energie, dar poate salva colegiul Medfield.

    Regia: Les Mayfield
    23 0
    5.3
  • The Mirror Has Two Faces (1996)

    Cele doua fețe ale dragostei

    Rose si Gregory, amandoi profesori, se intalnesc dupa ce sora lui Rose raspunde (in numele acesteia) unui anunt matrimonial dat de Gregory. Patit in ale amorului, Gregory incearca sa-si gaseasca o partenera fata de care sa nu simta nicio atractie.

    Regia: Barbra Streisand
    21 1
    6.6