Filmele cu Liam Aiken

  • Liam Aiken

    Liam Aiken

    34 de ani
    Data nașterii: 07.01.1990
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Frontier (2016)

    Regia: Oren Shai
    0 1
    5.5
  • Girls Against Boys (2012)

    Fete contra băieți

    Regia: Austin Chick
    5 0
    4.8
  • The Killer Inside Me (2010)

    Ucigașul din mine

    Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu același titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoștință cu Lou Ford, un polițist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilității un psihopat feroce.

    Regia: Michael Winterbottom
    12 2
    6.1
  • Fay Grim (2006)

    Lui Fay Grim, o mama singura, i se da viata peste cap cand un agent CIA ii cere sa mearga la Paris pentru a recupera jurnalul sotului ei, disparut de sapte ani. Informatiile din jurnal, vitale pentru securitatea Statelor Unite, il implica si pe...

    Regia: Hal Hartley
    3 0
    6.1
  • A Series of Unfortunate Events (2004)

    Seria de evenimente nefericite ale lui Lemony Snicket

    Violet, Klaus si Sunny sunt trei copii inteligenti care primesc vestea ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rude si ajung sa locuiasca cu maleficul Conte Olaf, care nu vrea decat sa le fure averea.

    Regia: Brad Silberling
    Oscar-uri:
    23 5
    6.8
  • Good Boy (2003)

    Câinele extraterestru

    Un caine de pe planeta populata de caini, Sirius, este trimis pe Pamant pentru a verifica zvonurile conform carora cainii au esuat in a pune stapanire pe planeta noastra...

    Regia: John Robert Hoffman
    1 0
    5.1
  • Road to Perdition (2002)

    Drumul spre pierzanie

    Dupa ce sotia si fiul sau sunt omorati, Michael Sullivan, un asasin platit hotaraste sa se razbune. Impreuna cu celalalt fiu ramas in viata, porneste pe urmele fostului sef si al fiului acestuia, vinovati de odioasa crima asupra familiei lui Michael.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    60 3
    7.7
  • Sweet November (2001)

    Dulcele Noiembrie

    În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

    Regia: Pat O'Connor
    35 5
    6.7
  • I Dreamed of Africa (2000)

    Africa viselor mele

    Copil fiind, i se povestea despre magia fără de margini a Africii. Totuşi, în visele ei cele mai sumbre, nu şi-ar fi imaginat incredibila durere care se ascunde în frumuseţea sa vastă.

    Regia: Hugh Hudson
    6 1
    5.5
  • Stepmom (1998)

    Mamă vitregă

    Chris Columbus, cunoscut mai ales pentru comediile "Singur acasă" și "Doamna Doubtfire", regizeaza de această dată drama unui cuplu - Jackie (Sarandon) și Luke (Harris), care, în ciuda faptului că au împreună doi copii, se hotărăsc să divorțeze

    Regia: Chris Columbus
    17 0
    6.8
  • The Object of My Affection (1998)

    Prieten sau iubit

    Nina este asistent social, iar George este profesor. Cei doi se cunosc la o petrecere, devin prieteni foarte buni si dupa ce George se desparte de iubitul lui, decide sa se mute impreuna cu Nina.

    Regia: Nicholas Hytner
    12 1
    6.0