Filmele și serialele cu Liam Neeson

  • Liam Neeson

    Liam Neeson

    71 de ani
    Data nașterii: 07.06.1952
    Locul nașterii: Ballymena, County Antrim, Northern Ireland, UK
  • Regia: Robert Lorenz
    135 8
    6.2
  • Retribution (2023)

    Represalii: Cursa Morții

    Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o...

    Regia: Nimród Antal
    128 15
    5.3
  • Marlowe (2023)

    Regia: Neil Jordan
    131 16
    5.3
  • Memory (2022)

    Memorie

    Alex Lewis (Liam Neeson) este un asasin expert cu reputația de a fi discret și precis. Prins într-o mlaștină morală, Alex refuză să ducă la bun sfârșit o treabă care îi încalcă codul și trebuie să îi vâneze și să îi ucidă rapid pe cei care l-au...

    Regia: Martin Campbell
    196 22
    5.7
  • Blacklight (2022)

    Travis Block este un agent guvernamental care incearca sa se împace cu trecutul său întunecat. Când descoperă un complot care vizează cetățenii americani, Block se trezește în vizorul directorului FBI.

    Regia: Mark Williams
    200 24
    4.8
  • The Ice Road (2021)

    Drumul Terorii

    După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

    Regia: Jonathan Hensleigh
    186 18
    5.6
  • The Marksman (2021)

    În bătaia puștii

    Viața unui fermier și veteran al războiului din Vietnam i se dă complet peste cap când doi emigranți ilegali, o mamă cu fiul ei, încearcă cu disperare să fugă din calea unui cartel mexican, și vor să treacă granița pe pământurile lui.

    Regia: Robert Lorenz
    181 15
    5.7
  • Honest Thief (2020)

    Un hoț cinstit

    Dorind să ducă în sfârșit o viață cinstită, un notoriu spărgător de bănci se predă, însă are de-a face cu o dureroasă trădare din partea a doi agenți FBI lipsiți de scrupule.

    Regia: Mark Williams
    283 19
    6.0
  • Made in Italy (2020)

    Făcut în Italia

    Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack, pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție.

    Regia: James D'Arcy
    69 3
    6.0
  • Ordinary Love (2019)

    Dragoste obișnuită

    Un diagnostic de cancer de sân și tratamentul bolii aduc în prim-plan devotamentul de-o viață al unui cuplu, nevoit să îndure un an plin de greutăți.

    Regia: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn
    15 2
    6.6
  • Men in Black IV (2019)

    Bărbații în negru: Internațional

    Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

    Regia: F. Gary Gray
    267 39
    5.6
  • Cold Pursuit (2019)

    Ucide-i cu sânge rece

    Nels Coxman este pus la grea încercare în momentul în care fiul său este găsit mort în circumstanțe misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

    Regia: Hans Petter Moland
    260 34
    6.2
  • Widows (2018)

    Văduve

    În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soții lor eliminați de rivali din lumea criminală, decid să nu-și lase viitorul în mâinile altora.

    Regia: Steve McQueen
    155 14
    6.8
  • The Commuter (2018)

    Pasager în trenul terorii

    Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    421 33
    6.3