Filmele și serialele cu Liam Neeson

 • Liam Neeson

  Liam Neeson

  70 de ani
  Data nașterii: 07.06.1952
  Locul nașterii: Ballymena, County Antrim, Northern Ireland, UK
 • Memory (2022)

  Memorie

  Alex Lewis (Liam Neeson) este un asasin expert cu reputația de a fi discret și precis. Prins într-o mlaștină morală, Alex refuză să ducă la bun sfârșit o treabă care îi încalcă codul și trebuie să îi vâneze și să îi ucidă rapid pe cei care l-au...

  Regia: Martin Campbell
  173 19
  5.7
 • Blacklight (2022)

  Travis Block este un agent guvernamental care incearca sa se împace cu trecutul său întunecat. Când descoperă un complot care vizează cetățenii americani, Block se trezește în vizorul directorului FBI.

  Regia: Mark Williams
  181 23
  4.8
 • The Ice Road (2021)

  Drumul Terorii

  După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

  Regia: Jonathan Hensleigh
  180 16
  5.6
 • The Marksman (2021)

  În bătaia puștii

  Viața unui fermier și veteran al războiului din Vietnam i se dă complet peste cap când doi emigranți ilegali, o mamă cu fiul ei, încearcă cu disperare să fugă din calea unui cartel mexican, și vor să treacă granița pe pământurile lui.

  Regia: Robert Lorenz
  177 15
  5.6
 • Honest Thief (2020)

  Un hoț cinstit

  Dorind să ducă în sfârșit o viață cinstită, un notoriu spărgător de bănci se predă, însă are de-a face cu o dureroasă trădare din partea a doi agenți FBI lipsiți de scrupule.

  Regia: Mark Williams
  276 19
  6.0
 • Made in Italy (2020)

  Făcut în Italia

  Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack, pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție.

  Regia: James D'Arcy
  67 3
  5.9
 • Ordinary Love (2019)

  Dragoste obișnuită

  Un diagnostic de cancer de sân și tratamentul bolii aduc în prim-plan devotamentul de-o viață al unui cuplu, nevoit să îndure un an plin de greutăți.

  Regia: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn
  15 1
  6.6
 • Men in Black IV (2019)

  Bărbații în negru: Internațional

  Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

  Regia: F. Gary Gray
  258 39
  5.6
 • Cold Pursuit (2019)

  Ucide-i cu sânge rece

  Nels Coxman este pus la grea încercare în momentul în care fiul său este găsit mort în circumstanțe misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

  Regia: Hans Petter Moland
  258 34
  6.2
 • Widows (2018)

  Văduve

  În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soții lor eliminați de rivali din lumea criminală, decid să nu-și lase viitorul în mâinile altora.

  Regia: Steve McQueen
  148 14
  6.8
 • The Commuter (2018)

  Pasager în trenul terorii

  Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  412 33
  6.3
 • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

  Regia: Peter Landesman
  50 3
  6.4
 • Silence (2017)

  Tăcere

  Filmul „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

  Regia: Martin Scorsese
  143 26
  7.1
 • Battle for Incheon: Operation Chromite (2016)

  Operațiunea Chromite

  Operation Chromite spune povestea unei misiuni secrete din timpul războiului din Coreea, în care au luptat Statele Unite și forțele sud-coreene împotriva Coreei de Nord și a aliaților ei comuniști la începutul anilor 1950.

  Regia: John H. Lee
  47 5
  6.2