Filmele și serialele cu Liam Neeson

 • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

  Regia: Peter Landesman
  50 3
  6.4
 • Silence (2017)

  Tăcere

  Filmul „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

  Regia: Martin Scorsese
  147 26
  7.2
 • Battle for Incheon: Operation Chromite (2016)

  Operațiunea Chromite

  Operation Chromite spune povestea unei misiuni secrete din timpul războiului din Coreea, în care au luptat Statele Unite și forțele sud-coreene împotriva Coreei de Nord și a aliaților ei comuniști la începutul anilor 1950.

  Regia: John H. Lee
  53 5
  6.2
 • Run All Night (2015)

  Urmărit în noapte

  Un asasin în vârstă este obligat să-și răpească fostul șef ca  să-și protejeze fiul său înstrăinat și familia.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  69 2
  6.6
 • The Prophet (2014)

  Profetul

  The Prophet este produs de Salma Hayek și regizat de Roger Allers, și a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciați animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de "Profetul" cunoscutului Kahlil Gibran

  Regia: Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi, Roger Allers
  2 0
  7.0
 • Taken 3 (2014)

  Taken 3: Teroare în L.A.

  În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

  Regia: Olivier Megaton
  85 2
  6.0
 • A Walk Among the Tombstones (2014)

  Umblând printre morminte

  Matt Scudder e un fost poliţist, care lucrează la limita legii, ca detectiv particular neautorizat. Scudder acceptă să-l ajute pe traficantul de heroină Kenny să-i prindă pe cei care i-au răpit şi apoi ucis soţia cu brutalitate.

  Regia: Scott Frank
  46 2
  6.5
 • A Million Ways to Die in the West (2014)

  Urma scapă turma

  Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia.

  Regia: Seth MacFarlane
  43 0
  6.1
 • Non-Stop (2014)

  Liam Neeson revine într-un rol de acțiune, de această dată la mare înălțime. Un agent american se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinația Londra. Dar o amenințare este cât se poate de serioasă.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  62 1
  6.9
 • The Nut Job (2014)

  Goana după alune

  Noua comedie animată ne poartă în orășelul Oakton, unde neastâmpăratul veverițoi Surly (Will Arnett) și prietenul său, șoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Cu gândul la lunga iarnă în care...

  Regia: Peter Lepeniotis
  19 2
  5.7
 • Third Person (2013)

  Dragoste la persoana a treia

  Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

  Regia: Paul Haggis
  29 2
  6.3
 • Taken 2 (2012)

  Taken 2: Teroare în Istanbul

  În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-și salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanților de carne vie albanezi.

  Regia: Olivier Megaton
  86 1
  6.2
 • Battleship (2012)

  Nava De Luptă

  O rasă de extratereștri naufragiază pe Terra și încearcă să construiască un dispozitiv pentru a ne putea părăsi planeta. Când un grup de nave ale oamenilor le iese în cale, războiul este inevitabil.

  Regia: Peter Berg
  130 4
  5.8
 • Wrath of the Titans (2012)

  Furia titanilor

  Perseu încearcă să ducă o viață liniștită și să fie un tată bun pentru fiul său Helius. Între timp, o luptă pentru supremație se dezlănțuie între zei și titani, după ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului.

  Regia: Jonathan Liebesman
  75 3
  5.7