Filmele și serialele cu Liam Neeson

 • Hold the Dream (1986)

  Păstrează visul

  Continuarea povestii Emmei Hart, acum una din cele mai bogate femei ale anilor ’80, si a eforturilor sale de a-si lasa mostenire imperiul financiar nepoatei sale.

  6 1
  6.4
 • If Tomorrow Comes (1986)

  Si daca maine va veni

  In centrul ecranizarii romanului omonim al lui Sidney Sheldon, se afla Tracy Whitney si Jeff Stevens. Tracy ajunge la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Eliberata, porneste sa se razbune pe cei care au inscenat crima, iar in final...

  3 0
  7.7
 • The Mission (1986)

  Misiunea

  Misiunea parintelui Gabriel este aceea de a converti indienii sud-americani la crestinism. Insa el mai ajuta si alte persoane, cum ar fi Mendoza, care are constiinta foarte incarcata.

  Regia: Roland Joffé
  Oscar-uri:
  42 2
  7.4
 • The Bounty (1984)

  Revolta de pe Bounty

  Cunoscuta poveste a locotenentului Bligh, a cărui cruzime duce la o răscoală pe vasul lui. Filmul prezintă efoturile lui Fletcher de a-şi pune oamenii la adăpost de pedeapsă şi călătoria lui Bligh, care porneşte într-o barcă mică spre Timorul de Est.

  Regia: Roger Donaldson
  25 1
  7.0
 • Krull (1983)

  Un monstru venit dintr-un colţ neştiut al universului împreună cu armata sa atacă planeta Krull. Pentru a-i opri pe invadatori, două naţiuni ostile decid să se unească prin căsătoria prinţesei Lyssa cu prinţul Colwyn.

  Regia: Peter Yates
  16 2
  6.1
 • Excalibur (1981)

  Nigel Terry este întruchiparea perfectă a Regelui Arthur, un amestec de eroism și naivitate. Scenele din Camelot sunt bine realizate în contextul trădării reginei Guinevere și a lui Lancelot, între care se înfiripă o idilă cât se poate de lumească.

  Regia: John Boorman
  23 2
  7.3
 • Regia: Ken Anderson
  0 0
  5.3