Filmele cu Lily Cole

  • Lily Cole

    Lily Cole

    35 de ani
    Data nașterii: 19.05.1988
    Locul nașterii: Torquay, Devon, England, UK
  • Regia: Vicki Lesley
    1 0
    6.3
  • London Fields (2018)

    Seducție letală

    Nicola Six traieste cu o premonitie intunecata despre iminenta sa moarte: va fi ucisa. Incepe o aventura incurcata cu trei barbati stiind ca unul dintre va fi ucigasul.

    Regia: Mathew Cullen
    47 14
    3.9
  • The Zero Theorem (2013)

    Teorema zero

    The Zero Theorem il are in prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un barbat emotiv care traieste intr-o biserica si care si-a petrecut majoritatea vietii asteptand un apel menit sa-i defineasca viata.

    Regia: Terry Gilliam
    12 3
    6.0
  • The Moth Diaries (2011)

    Internat

    Tânăra Rebecca o privește cu oarecare rezerve pe Ernessa, nou-sosită în școala cu sistem de internat în care studiază. Este însă Rebecca doar geloasă pe legătura pe care Ernessa o leagă cu Lucie, sau are fata cu chip angelic vreun secret întunecat?

    Regia: Mary Harron
    3 0
    4.9
  • There Be Dragons (2011)

    Cu prețul sângelui

    Jurnalistul Robert Torres realizează un studiu despre preotul catolic Josemaria Escriva de Balaguer, care a fost canonizat în anul 2002 de către Papa Ioan Paul al II-lea și care a pus bazele controversatei organizații religioase Opus Dei.

    Regia: Roland Joffé
    11 1
    5.7
  • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

    Doctorul Parnassus

    Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

    Regia: Terry Gilliam
    15 1
    6.8
  • St. Trinian's (2007)

    St. Trinian's, o școala de "tinere domnișoare" cu o anarhică doctrină a liberei exprimari, aduce "o echipă" pestriță de fete rebele care, folosindu-se de ingeniozitatea și farmecul din dotare, salvează instituția de la faliment.

    Regia: Oliver Parker, Barnaby Thompson
    9 1
    5.8