Filmele și serialele cu Lim Kay Tong

  • Lim Kay Tong

    Lim Kay Tong

    69 de ani
    Data nașterii: 10.07.1954
    Locul nașterii: Singapore
  • Dance of the Dragon (2008)

    Dansul dragonului

    Provincialul Tae viseaza sa devina dansator inca de la primul lui contact cu aceasta minunata arta. 20 de ani mai tarziu, dupa ce atinge punctul maxim al performantei pe care o poti dobandi studiind singur si cu ajutorul catorva casete video, Tae...

    Regia: Max Mannix, John Radel
    0 0
    5.9
  • Kung Fu Killer (2008)

    Luptatorii Kung-Fu

    Pentru a a razbuna moartea mentorului sau, Wudang Grandmaster, White Crane, un calugar caucazian se infiltreaza incepand a avea o legatura cu o cantareata dintr-un bar si cu gangserul care detine acel local.

    Regia: Philip Spink
    14 0
    4.8
  • Marco Polo (2007)

    Marco Polo insoteste doi preoti in misiunea lor de a converti la crestinism poporul mongolului Kublai Khan, dar este abandonat in munti cand preotii, indoindu-se de existenta Chinei, se hotarasc sa se intoarca.

    Regia: Kevin Connor
    3 2
    5.9
  • Son of the Dragon (2006)

    Fiul Dragonului

    Când familia regală acceptă ca un număr restrâns de pretendenți să rivalizeze pentru mâna prințesei Lei Wei, D.B., un tânăr foarte îndrăzneț, hotărăște să se dea drept prinț și să concureze pentru titlul de urmaș la tron și soț al lui Lei Wu.

    0 1
    5.2
  • Brokedown Palace (1999)

    Pașaport spre închisoare

    Pacalite de un tip sarmant sa faca o calatorie din Thailanda in Hong Kong, doua tinere sunt condamnate la 33 de ani de inchisoare pentru transport de droguri. Un avocat american se ofera sa le ajute.

    Regia: Jonathan Kaplan
    8 3
    6.4
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

    Dragonul: Viața lui Bruce Lee

    Filmul se bazeaza in intregime pe relatarile vaduvei Linda Lee Caldwell si e o poveste fascinanta ce reda viata trepidanta a lui Bruce Lee, maestrul luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international cand a murit, in mod misterios.

    Regia: Rob Cohen
    12 0
    7.0
  • Fifty/Fifty (1992)

    Partenerii

    Doi asa-zisi mercenari sunt recrutati si angajati de catre C.I.A. sa inlature de la putere un dictator sud-american.

    Regia: Charles Martin Smith
    0 0
    5.6
  • Off Limits (1988)

    Dincolo de lege

    McGriff (Willem Dafoe) si Albaby (Gregory Hines) fac parte din politia militara a Statelor Unite, in Saigon-ul cuprins de nebunia razboiului. Sarcina celor doi devine si mai grea, in momentul in care incep sa investigheze crimele in serie comise...

    Regia: Christopher Crowe
    7 0
    6.2
  • Noble House (1988)

    Nobila Casă

    8 1
    7.6
  • Glendon este un vânător de comori care caută o ieşire cât mai rapidă din China. Gloria este o soră medicală misionară care caută puterea vindecătoare a opiumului. Soarta îi aruncă alături într-o misiune agitată de căutare de droguri furate.

    Regia: Jim Goddard
    0 2
    3.3