Filmele cu Linda Fiorentino

  • Linda Fiorentino

    Linda Fiorentino

    66 de ani
    Data nașterii: 09.03.1958
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Liberty Stands Still (2002)

    Liberty rămâne nemișcată

    Mostenitoarea frumoasa a unei fabrici de arme (Fiorentino) este atrasa intr-un planucigas razbunator care o face sa se indoiasca de tot ceea ce credea.

    Regia: Kari Skogland
    8 1
    5.7
  • Ordinary Decent Criminal (2000)

    Banditul din Dublin

    Michael este capul unei bande de hoţi specializată în bijuterii şi opere de artă. Felul în care execută loviturile fac deliciul presei. Stilul inimitabil şi generozitatea de care dă dovadă îi câştigă admiratori în Dublin. Cât îl va mai ţine norocul?

    Regia: Thaddeus O'Sullivan
    10 0
    6.3
  • What Planet Are You From? (2000)

    Un mascul extraterestru

    Pentru a salva planeta sa de barbati, un extraterestru e trimis pe Pamânt sa ii faca un copil unei pamântence. Odata ajuns pe Pamânt, Harold e inarmat cu lectii de curtoazie de pe planeta sa, dar singurul lucru pe care il atrage e dezastrul.

    Regia: Mike Nichols
    14 1
    5.6
  • Where the Money Is (2000)

    Aici sunt banii

    Newman il interpreteaza pe legendarul spargator de banci Henry Manning, care simuleaza un atac pentru a scapa de penitenta. El este transferat la un spital, in grija fermecatoarei Carol Ann, care il convinge sa o implice in urmatoarea misiune.

    Regia: Marek Kanievska
    13 0
    6.3
  • Dogma (1999)

    Ce te faci, daca ai fost inger si ai fost dat afara din Rai de Dumnezeu, pentru ca ai facut fapte rele? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun doi ingeri pacatosi, al caror aer angelic le ascunde perfect intentiile malefice. Ei incearca sa se...

    Regia: Kevin Smith
    37 2
    7.3
  • Men in Black (1997)

    Bărbații în negru

    Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru - agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers!

    Regia: Barry Sonnenfeld
    Oscar-uri:
    66 1
    7.3
  • Unforgettable (1996)

    Tenebrele morții

    Doctorul Krane (Ray Liotta), un cunoscut doctor legist, este eliberat, din lipsa de probe, dupa ce a fost arestat ca suspect, ca urmare a mortii sotiei sale. Urmarit de obsesia mortii sotiei sale, el decide sa intreprinda o ancheta pe cont propriu.

    Regia: John Dahl
    9 0
    6.0
  • Jade (1995)

    Jocuri periculoase

    David Corelli (David Caruso), un procuror din San Francisco, se confrunta cu un posibil conflict de interese, cand afla ca fosta sa mare dragoste, Katrina Gavin (Linda Fiorentino), este suspectul nr. 1 in uciderea unui negustor de obiecte de arta.

    Regia: William Friedkin
    10 0
    5.3
  • The Last Seduction (1994)

    Ultima seducție

    Regia: John Dahl
    19 2
    7.0
  • Beyond the Law (1993)

    La granita legii

    Politistul Dan Saxon este recrutat pentru o riscata misiune sub acoperire: trebuie sa se infiltreze intr-un grup de motociclisti ale caror afaceri cu droguri au raspandit moartea si teroarea.

    Regia: Larry Ferguson
    14 0
    6.4
  • The Moderns (1988)

    Moderniștii

    Petrecut în Parisul anilor '20, "The Moderns" spune povestea lui Nick Hart, un artist american bătăios, care trăieşte într-o comunitate de expatriaţi...

    Regia: Alan Rudolph
    6 0
    6.6
  • Vision Quest (1985)

    Nebun dupa tine

    Louden (Matthew Modine) are 18 ani si face parte din echipa de lupte a liceului. Spre deosebire de colegii lui, care sunt usor dezinteresati, el doreste sa devina campion cu orice pret. Si cand spunem orice pret, nu folosim doar niste cuvinte...

    Regia: Harold Becker
    1 0
    6.6
  • After Hours (1985)

    După ore

    Omul de afaceri Paul Hackett cunoaste o fata intr-un mic bar si o urmeaza in cartierul new-york-ez Soho pentru a petrece o noapte fara sfarsit. Aventura debuteaza cu un incident: banii lui Hackett zboara pe geamul taxiului. Dupa aceasta intamplare...

    Regia: Martin Scorsese
    23 1
    7.6
  • Gotcha! (1985)

    Te-am prins!

    Anthony Edwards joacă rolul unui student care e implicat într-o conspiraţie CIA în Germania. Focoasa Linda Fiorentino joacă rolul unei spioane cehoaice sexy care l-ar putea salva... sau i-ar putea aduce moartea.

    Regia: Jeff Kanew
    10 1
    6.2