Filmele cu Linda Kozlowski

  • Linda Kozlowski

    Linda Kozlowski

    66 de ani
    Data nașterii: 07.01.1958
    Locul nașterii: Fairfield, Connecticut, USA
  • Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

    Crocodilul Dundee în Los Angeles

    Mick s-a întors în ținuturile sălbatice din Australia cu Sue și fiul lor. Aventurile lui în civilizație nu s-au terminat. Sue e chemată la ziarul tatălui ei ca să înlocuiască un director. Mike și băiețelul o însoțesc în acestă nouă aventură.

    Regia: Simon Wincer
    37 0
    4.8
  • Village of the Damned (1995)

    Orașul celor blestemați

    Orasul celor blestemati este un remake dupa filmul cu acelasi nume, realizat in 1960 si devenit un clasic S.F.. Extraterestrii reusesc sa adoarma intregul orasel Midwich pentru 24 de ore, timp in care aproape toate femeile raman insarcinate......

    Regia: John Carpenter
    11 1
    5.6
  • Dupa ce moare, un hot profesionist devine inger de proba. Insa trebuie sa faca o fapta buna pentru un om neajutorat pentru a-i fi date aripile.

    Regia: John Cornell
    6 0
    5.6
  • Crocodile Dundee II (1988)

    Crocodilul Dundee II

    Pe măsură ce excentricul australian Hogan încearcă să-și întemeieze căminul alături de frumoasa lui prietenă, Linda Kozlowscki, în marele New York, pe urmele lor pornesc la vânătoare niște periculoși traficanți de droguri.

    Regia: John Cornell
    38 0
    5.7
  • Crocodile Dundee (1986)

    Crocodilul Dundee

    Interpretarea extrem de amuzantã a lui Paul Hogan a fãcut din „Crocodile Dundee” cea mai bunã comedie a anului 1986. Eroul e un australian care vâneazã cu mâna goalã crocodili, „doboarã” cu privirea bivoli și bagă sub masã bãutori „veterani”.

    Regia: Peter Faiman
    38 0
    6.6
  • Death of a Salesman (1985)

    Moartea unui comis-voiajor

    Comis-voiajorul Willy Loman se trezeste concediat de la firma pe care o slujeste cu devotament de zeci de ani. Desi sotia sa incearca din rasputeri sa-l ajute in acest moment delicat al vietii lui, Willy nu poate suporta ideea de a nu mai lucra...

    Regia: Volker Schlöndorff
    10 0
    7.2