Filmele cu Lindsay Crouse

  • Lindsay Crouse

    Lindsay Crouse

    75 de ani
    Data nașterii: 12.05.1948
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • Impostor (2001)

    Impostorul

    Anul 2079. De peste 10 ani, pamantul se afla in razboi cu fortele extraterestre. Spencer Olham este un savant apreciat aflat in slujba guvernului, a carui ultima inventie este in masura sa salveze planeta.

    Regia: Gary Fleder
    20 1
    6.1
  • Progeny (1999)

    Regia: Brian Yuzna
    0 0
    4.8
  • The Insider (1999)

    Scandal în industria tutunului

    Jeffrey Wigand (RUSSELL CROWE) a fost martorul-cheie in procesele intentate de statul Mississippi si alte 49 de state americane industriei tutunului care a fost obligata sa plateasca 246 miliarde $.

    Regia: Michael Mann
    43 1
    7.8
  • The Juror (1996)

    Fără apărare

    Annie este o sculptoriţă care îşi creşte singură fiul şi care hotărăşte să fie jurat într-un proces contra mafiei. Ajunge să regrete decizia pe care a luat-o, când în viată ei apare un personaj misterios şi excentric numit Profesorul

    Regia: Brian Gibson
    14 1
    5.7
  • The Arrival (1996)

    Mesaj din spațiu

    Zane Ziminski (Charlie Sheen), un astrofizician, descopera un semnal ce pare a avea origine extraterestra. Imediat dupa aceasta descoperire, Zane este concediat. Intrigat si nelinistit, el demareaza o cercetare pe cont propriu.

    Regia: David Twohy
    29 1
    6.2
  • The Indian in the Cupboard (1995)

    Indianul din dulap

    Un baietel de noua ani primeste de ziua lui un indian din plastic, un dulap si o cheita. Astfel se trezeste in plina aventura: indianul prinde viata si ii devine cel mai bun prieten.

    Regia: Frank Oz
    2 0
    6.0
  • Regia: Mario Piluso
    0 0
    7.7
  • Desperate Hours (1990)

    Ore de disperare

    "Desperate Hours" este un remake al filmului cu acelasi titlu care il avea pe Humphrey Bogart in rolul principal. Michael Bosworth (Mickey Rourke) este un criminal periculos care urmeaza sa fie judecat in curand pentru faptele sale.

    Regia: Michael Cimino
    14 0
    5.4
  • House of Games (1987)

    Casa jocurilor

    Psihiatra Margaret Ford (Lindsay Crouse) este o experta pe probleme de comportament obsesiv care gaseste viata clientilor mai interesanta decat viata personala. Atunci cand incearca sa ajute un parior inrait este atrasa intr-o escrocherie...

    Regia: David Mamet
    7 1
    7.2
  • Iceman (1984)

    Omul zăpezilor

    Stanley, doctor în antropologie, descoperă corpul înghețat al unui bărbat preistoric care a reușit să supraviețuiască descompunerii. Acum, echipa lui trebuie să decidă ce trebuie făcut cu omul preistoric (Iceman). Stanley este nevoit să-l...

    Regia: Fred Schepisi
    11 1
    6.1
  • Places in the Heart (1984)

    Locuri in inima

    Dupa ce sotul ei e ucis accidental de un betiv, Edna (Sally Field), mama a 2 copii, ramane fara nici un mijloc de trai si e nevoita sa infrunte creditorii care ii bat la usa. Femeia jura cu indaratnicie sa nu vanda niciodata ferma.

    Regia: Robert Benton
    Oscar-uri:
    8 0
    7.4
  • The Verdict (1982)

    Verdictul

    Nominalizat la cinci PREMII OSCAR, inclusiv premiul pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun actor", The Verdict este “un film tulburator, fascinant" (Us) si "unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata despre sala...

    Regia: Sidney Lumet
    24 2
    7.7
  • Slap Shot (1977)

    Furie pe gheata

    Echipa de hockey “Chiefs” este o echipã micã ce se zbate pentru fiecare meci din Liga. Ca încercare de a salva aparentele, conducerea echipei semneazã un contract cu fratii Henson, trei jucãtori duri a cãror sarcinã este sã demoleze oponentii.

    Regia: George Roy Hill
    6 0
    7.3