Filmele și serialele cu Lindsay Lohan

  • Lindsay Lohan

    Lindsay Lohan

    37 de ani
    Data nașterii: 02.07.1986
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Irish Wish (2024)

    Dorință irlandeză

    Bărbatul visat de Maddie urmează să se însoare cu prietena ei cea mai bună, dar Maddie își pune o dorință lângă un artefact din Irlanda și soarta i se schimbă miraculos.

    Regia: Janeen Damian
    14 3
    5.2
  • Falling for Christmas (2022)

    Crăciunul cade la fix

    O bogătașă răsfățată își pierde memoria după un accident la schi și își petrece Crăciunul în căminul călduros al unui văduv lovit de neșansă și al fiicei lui.

    Regia: Janeen Damian
    21 6
    5.2
  • Sick Note (2017)

    Pe caz de boală

    Daniel Glass, un pierde-vară, este diagnosticat greșit cu cancer, iar minciunile lui îl atrag într-o plasă încâlcită de fraudă, șantaje, suspiciuni și peripeții.

    Scenariul: Nat Saunders, James Serafinowicz
    0 1
    6.8
  • The Canyons (2013)

    Filmul în care în sfârşit vom vedea nudul lui Lindsay Lohan, The Canyons este un noir contemporan plasat în L.A., despre pericolele căutării plăcerilor corporale şi ale ambiţiei, atât personală cât şi profesională.

    Regia: Paul Schrader
    10 1
    3.8
  • Scary Movie V (2013)

    Comedie de groază

    Povestea cuplului Dan (Simon Rex) și Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriți și fericiți, care însă încep să observe că - odată cu sosirea acasă a bebelușului lor Aiden - încep să treacă prin niște experiențe bizare.

    Regia: David Zucker, Malcolm D. Lee
    31 4
    3.5
  • Liz & Dick (2012)

    Liz și Dick

    Lindsay Lohan o interpreteaza pe Elizabeth Taylor intr-o ecranizare ce face referire la perioada cand Elizabeth filma pentru Cleopatra, unde l-a cunoscut pe Richard Burton, ei devenind cel mai vanat cuplu al momentului.

    Regia: Lloyd Kramer
    0 0
    4.0
  • Machete (2010)

    Macete

    Asasinul profesionist Machete este angajat de niste oameni sa ucida un senator. Dar, la locul faptei, in momentul cand este cat pe aci sa traga, observa pe cineva care tinteste inspre el si realizeaza ca a fost tras pe sfoara.

    Regia: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
    30 0
    6.6
  • Labor Pains (2009)

    Munca-i un travaliu

    Thea, secretară într-o editură, încearcă din răsputeri să-l evite pe şeful ei cam tâmpit şi tiranic, Jerry. Când acesta o aude glumind pe seama lui, soarta fetei pare pecetluita, dar Thea scapă de concediere minţind că e însărcinată!

    Regia: Lara Shapiro
    4 0
    4.8
  • Chapter 27 (2007)

    Capitolul 27

    Decembrie 1980 – New York. Mark Chapman ajunge în New York cu intentia sa îl asasineze pe John Lennon. Mark este un tip depresiv si singuratic si este sfasiat de lupta care se da între iubirea vietii lui si dorinta sa nebuneasca de a-l ucide pe...

    Regia: Jarrett Schaefer
    0 0
    5.6
  • I Know Who Killed Me (2007)

    Știu cine m-a ucis

    Liniştea unui orăşel idilic este tulburată când Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tânără cu un viitor promiţător, este răpită şi torturată de un criminal în serie. Fata reuşeşte să scape şi este internată într-un spital pentru recuperare. Dar...

    Regia: Chris Sivertson
    3 0
    3.6
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • A Prairie Home Companion (2006)

    Ultimul radio show

    E sambata seara in orasul Saint Paul, iar multimea se grabeste spre teatrul Fitzgerald pentru a asista la show-ul radiofonic saptamanal

    Regia: Robert Altman
    8 0
    6.7
  • Just My Luck (2006)

    Doar norocul meu

    Frumoasa newyorkeză Ashley e privită de mulți ca fiind extrem de norocoasă. După o întâlnire întâmplătoare și un sărut aparent nevinovat cu un tânăr nu la fel de norocos, Ashley realizează brusc că a făcut schimb de noroc cu simpaticul Jake Hardin.

    Regia: Donald Petrie
    23 2
    5.4
  • Herbie Fully Loaded (2005)

    Herbie complet încărcată

    Maggie descoperă că sub capota mașinii nu se află doar un motor, ci și un pic de „magie"... Cu datorii până peste cap, ea decide să se înscrie la competiția NASCAR, călcând astfel pe urmele tatălui ei.

    Regia: Angela Robinson
    14 0
    4.9
  • Confessions of a Teenage Drama Queen (2004)

    Jurnalul unei adolescente

    Atunci când Lola (Lindsay Lohan) se mută din New York într-o suburbie, tânăra pierde contactul cu luminile strălucitoare ale oraşului... dar nu-şi uită visul de a deveni un star!

    Regia: Sara Sugarman
    1 0
    4.7