Filmele și serialele cu Linh-Dan Pham

  • Linh-Dan Pham

    Linh-Dan Pham

    50 de ani
    Data nașterii: 29.03.1974
    Locul nașterii: Saigon, Vietnam
  • Asterix & Obelix: The Middle Kingdom (2023)

    Asterix și Obelix: Regatul de mijloc

    Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura...

    Regia: Guillaume Canet
    67 12
    5.1
  • Blue Bayou (2021)

    Regia: Justin Chon
    30 2
    7.1
  • The Breitner Commando (2020)

    Comandoul Breitner

    1959, Franța. Colonelul Breitner trebuie să găsească trupul fostului său ofițer superior, care a fost dat dispărut în Algeria. Breitner formează o echipă din cinci infractori, cărora li se promite libertatea dacă misiunea reușește.

    Regia: Abdel Raouf Dafri
    3 0
    6.2
  • Mythomaniac (2019)

    Mitomana

    Scenariul: Anne Berest, Fabrice Gobert
    0 0
    6.8
  • Mr. Nobody (2009)

    Dl. Nimeni

    Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atât timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită.

    Regia: Jaco Van Dormael
    39 4
    7.7
  • Ninja Assassin (2009)

    Asasinul ninja

    Cules de copil de pe strada, crescut și educat în spiritul ninja de clanul Ozunu - organizație a cărei simplă existență este considerată un mit - Raizo întoarce spatele celor care s-au îngrijit de el.

    Regia: James McTeigue
    39 4
    6.3
  • Dante 01 (2008)

    Un nou prizonier sosește la bordul unitatii Dante 01, închisoare cu înalt nivel de securitate și facilitate de cercetări psihiatrice. Supraviețuitor al unei ciocniri cu o forță extraterestră, Saint Georges are de controlat o extraordinara forță.

    Regia: Marc Caro
    4 0
    4.8
  • Have Mercy on Us All (2007)

    Semnele morții

    Regia: Régis Wargnier
    2 0
    5.6
  • The Beat That My Heart Skipped (2005)

    Și inima mi se opri în loc

    În acest film, Jacques Audiard a adaptat filmul noir cult din 1978 în regia lui James Toback, Fingers, pentru a prezenta un memorabil studiu de personaj al unui tânăr prins între o viață de criminal și dragostea pentru muzica clasică.

    Regia: Jacques Audiard
    3 2
    7.2
  • Gamblers (2005)

    Yuen, intrat clandestin in Franta, refuza sa lucreze pentru reteaua care l-a introdus, fara sa-si dea seama de riscuri. Simtind afectiunea pentru el, Vahe, prietenul surorii lui Yuen, se hotaraste sa-l ajute.

    Regia: Frédéric Balekdjian
    0 0
    5.4
  • Indochine (1992)

    Indochina

    Pe fundalul colonizării Indochinei de către francezi, o complicată poveste de dragoste în care sunt implicate trei persoane: o proprietară de plantaţie, fiica sa adoptivă şi un tânăr ofiţer. Poezia echilibrează însolitul amalgam de idilic şi politic.

    Regia: Régis Wargnier
    Oscar-uri:
    12 2
    7.0