Filmele cu Lisa Banes

  • Lisa Banes

    Lisa Banes

    Data nașterii: 09.07.1955
    Decedat: 14.06.2021 (65 de ani)
  • Gone Girl (2014)

    Fata dispărută

    La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

    Regia: David Fincher
    71 4
    8.1
  • Legally Blondes (2009)

    Blondele de la drept

    Filmul prezinta viata a doua tinere, surori gemene, care dupa ce mama lor moare, se muta impreuna cu tatal la matusa lor, o femeie foarte bogata. Odata ajunse in casa matusii, fetele sunt inscrise la cel mai bun liceu din oras.

    Regia: Savage Steve Holland
    5 0
    3.6
  • Pumpkin (2002)

    Pregateste-te sa-ti concurezi toate prejudecatile. Christina Ricci e Carolyn, o studenta perfecta careia, in aparenta, nu-i lipseste nimic, si care se ambitioneaza sa-l transforme pe umilul Pumpkin dintr-un tanar retardat, intr-un atlet elegant....

    Regia: Anthony Abrams, Adam Larson Broder
    4 0
    6.1
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Cocktail (1988)

    Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult? Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom...

    Regia: Roger Donaldson
    42 0
    5.9