Filmele și serialele cu Lisa Smit

  • Lisa Smit

    Lisa Smit

    30 de ani
    Data nașterii: 26.10.1993
    Locul nașterii: Amsterdam, The Netherlands
  • Ares (2020)

    Ares, o producţie olandeză despre o studentă ambiţioasă ce intră într-un club exclusivist din Amsterdam, explorează ce suntem în stare să sacrificăm în încercarea de a ne integra.

    Scenariul: Pieter Kuijpers, Iris Otten, Sander van Meurs
    0 0
    5.7
  • Redbad (2018)

    Vikingii: Invazia francilor

    Anul 700. Europa de Nord este împărțită în două lumi: frizonii, saxonii și danezii trăiesc in nordul râurilor, la sud de râuri trăiesc francii. Ei vor să realizeze ceea ce pâna ce nici romanii nu au reușit: să cucerească toată Europa.

    Regia: Roel Reiné
    64 9
    5.5
  • Kena (2014)

    In timp ce luptă cu îndârjire împotriva asediatorilor spanioli cu armata sa de femei, Kenau, condusă de ura și durerea provocate de executarea celei mai mici dintre fiicele ei, este pe cale să-și piardă și fiica cea mai mare din cauza încăpățânării.

    Regia: Maarten Treurniet
    4 2
    6.5
  • Sources of Life (2013)

    Sursele vieții

    Germania după cel de-al Doilea Război Mondial: întors de pe front, Erich ajunge repede să fie parte din Wirtschaftswunder-ul german, datorită fabricii lui de pitici de grădină. În timpul tranziţiei sociale din anii 60, fiul Klaus visează să devină...

    Regia: Oskar Roehler
    0 0
    6.3
  • Regia: Elbert van Strien
    1 0
    5.5
  • Shocking Blue (2010)

    Thomas, Jack și Chris sunt cei mai buni prieteni. Ei au șaisprezece ani, trăiesc și muncesc printre domeniile lalelelor olandeze. Viața lor este ca a fiecarui tanar dar totul se schimba dupa ce un accident are loc...

    Regia: Mark de Cloe
    0 0
    6.1