Filmele și serialele cu Lucas Bryant

  • Lucas Bryant

    Lucas Bryant

    45 de ani
    Data nașterii: 28.09.1978
    Locul nașterii: Elmira, Ontario, Canada
  • The Angel Tree (2020)

    Îngerul din bradul de Crăciun

    După ce i se oferă un articol semnat în revista online la care lucrează, Rebecca McBride își vizitează orașul natal pentru prima oară în 20 de ani, ca să investigheze misterul pomului de Crăciun care îndeplinește dorințe. Acolo, o să aibă ocazia...

    Regia: Jessica Harmon
    2 0
    6.9
  • Country at Heart (2020)

    Suflet de muzician

    Cântăreața/compozitoarea din Nashville Shayna Cook este pe punctul de a renunța la cariera ei și se întoarce în orășelul ei natal Silverado tocmai când festivalul local de muzică urmează să înceapă, dar o întâlnire cu prolificul compozitor Grady...

    Regia: Bradley Walsh
    4 1
    6.2
  • Scenariul: Jennifer Holness, Sudz Sutherland
    11 1
    6.5
  • Tulips in Spring (2016)

    Dragoste și lalele

    Revenind acasă după o absență mai îndelungată, Rose Newell, fiica proprietarilor fermei Payden, află că ferma familiei trece printr-o serie de dificultăți financiare, iar părinții ei ar putea fi obligați să o vândă.

    Regia: David Winning
    2 0
    6.3
  • The Girl King (2015)

    Regina Kristina

    The Girl King este portretul extravagantei Kristina a Suediei, regină de la vârsta de 6 ani, care a luptat cu forțele conservatoare care se împotriveau ideilor ei de modernizare a țării și care erau intoleranți cu maturizarea ei sexuală.

    Regia: Mika Kaurismäki
    23 4
    5.9
  • The Vow (2012)

    Jurământul

    Paige și Leo se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte, sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă întreg, dar Paige are leziuni cerebrale care îi șterg amintirile legate de relația cu soțul ei.

    Regia: Michael Sucsy
    56 3
    6.8
  • Perfect Plan (2010)

    Un plan perfect

    Deși piața imobiliară e în cădere liberă, frumoasa agentă imobiliară Lauren Baker e pe cale să dea lovitura. O vilă superbă din selectul cartier Gold Coast din Chicago e de vânzare, iar ea trebuie să găsească repede un cumpărător.

    Regia: Tristan DuBois
    3 0
    5.5
  • Haven (2010)

    Scenariul: Jim Dunn, Sam Ernst
    27 3
    7.5